Νέες γεύσεις στο «Belle Amie»

Από τις πλέον ποιοτικές και αγαπημένες all day επιλογές στον Πειραιά, το ατμοσφαιρικό στέκι έχει πλέον τον Marko Rossi στο τιμόνι της κουζίνας.

Νέες γεύσεις στο «Belle Amie»

Από τις πλέον ποιοτικές και αγαπημένες all day επιλογές στον Πειραιά, το ατμοσφαιρικό «Belle Amie» στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με μακρά ιστορία, έχει νέο σεφ στο τιμόνι. Ο Marko Rossi είναι πλέον επικεφαλής της κουζίνας και ποντάρει σε μια σειρά πιάτων με νεο-παραδοσιακό ελληνικό ύφος. Κοπανιστή Τήνου με αποξηραμένα σύκα, πετιμέζι και σουσάμι, χταπόδι στιφάδο, χωριάτικες μακαρούνες με λουκάνικο προβατίνας, τραχανάς ξινός με μοσχαρίσια γλώσσα, γύρος από αρνάκι είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις του που αναζητούν το ταίρι τους στις προσεγμένες οινικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. Ελληνικό χρώμα έχει και το Δεκατιανό τους, που σερβίρεται καθημερινά (9 π.μ.-1 μ.μ.) και περιλαμβάνει από καγιανά, τηγανίτες και αβγόφετες μέχρι κροκ μαντάμ με κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες

Belle Amie

Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλ. Κανάρη, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.