Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα. Εδώ και λίγο καιρό το τρίτο μέλος της οικογένειας, το «Warehouse Edge» άνοιξε τις πόρτες του στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με μίνιμαλ ατμόσφαιρα και την ίδια αγάπη που έχουν και τα αδερφάκια του για τον καφέ, το φαγητό και το κρασί.

Όσον αφορά το τελευταίο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καλιφορνέζικα και εν γένει νεοκοσμίτικα κρασιά, χωρίς να λείπει και ο ελληνικός αμπελώνας, σε μια λίστα με περίπου 100 ετικέτες, οι περισσότερες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι. Θα τα συνοδεύσετε με τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή που παίζουν σε διάφορα τερέν και περιλαμβάνουν από φιλέτο με σος πιπεριού και ανοιχτή φοκάτσια με αστακό μέχρι κονσομέ κακκαβιάς και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Πλούσιος κατάλογος πρωινού, single origin καφέδες, κοκτέιλ και premium spirits.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Edge

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.