Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο γευστικό στέκι που μόλις άνοιξε.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Κοντά στο αδελφό καλό μπαρ της περιοχής «Manor House», στις παρυφές της hot πιάτσας της Βεάκη, παίρνει το όνομά του από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια και μοιράζει τη δράση του στο ισόγειο που παραπέμπει σε νέο-ρετρό μπακάλικο και καφενείο, και το ατμοσφαιρικό πατάρι σε στιλ τραπεζαρίας αστικού σπιτιού που μπορεί να κλειστεί ολόκληρο από μεγάλες παρέες.

Τόσο οι αρκετοί μεζέδες όσο και τα κυρίως πιάτα έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα και εστιάζουν σε ΠΟΠ προϊόντα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς. Έχουν μάλιστα και τη δική τους μπύρα Pale Ale που φτιάχνεται επί παραγγελία, όπως και το κόκκινο house wine ποικιλίας Malbec.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Κότταβος

Μιλτιάδου 14, Περιστέρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.