Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες» - εικόνα 1

Νέα εποχή για τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού. Παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να προτείνει μια καλή κουζίνα έδειχνε να έχει χάσει τη φιλόδοξη διάθεση που στο παρελθόν το είχε οδηγήσει στο πόντιουμ των βραβεύσεων. Απ’ ότι φαίνεται όμως βοηθούντος και του Μίλτου Αρμένη που έχει την υψηλή εποπτεία ο σεφ Γιάννης Θεοδωρόπουλος έχει το απαραίτητο ταλέντο που μπορεί να κάνει τους Ορίζοντες να στέκονται ψηλά και όχι μόνο την κορυφή του Λυκαβηττού. Στην πρόσφατη επίσκεψη μου δοκίμασα μεταξύ άλλων ένα πολύ καλό ποντιακό κους-κους με σαφράν και θαλασσινά, καθώς και γαρίδες με προσούτο σε σος λευκού κρασιού. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.