Η «Νησιώτισσα» φέρνει την θάλασσα στην Πεντέλη

Μπορεί να μη βρίσκεται εκεί που σκάει το κύμα, όμως το στέκι της Πεντέλης προσφέρει μία ολοκληρωτικά νησιώτικη εμπειρία.

Η «Νησιώτισσα» φέρνει την θάλασσα στην Πεντέλη

Τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια έχουν άλλη χάρη, και κυρίως δροσιά, στις υπερυψωμένες βεράντες της «Νησιώτισσας» που ακουμπάνε στο δάσος της Πεντέλης. Σταθερό στέκι με φανατικούς πιστούς (οι κρατήσεις είναι απαραίτητες), το μαγαζί των αδερφών Κυριακόπουλων είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαρούμε παραδοσιακή θαλασσινή κουζίνα στα καλύτερά της και σε πολύ καλές τιμές, που κυμαίνονται στα € 20 το άτομο.

Η «Νησιώτισσα» φέρνει την θάλασσα στην Πεντέλη - εικόνα 1

Η πρόσφατη ανακαίνιση σε μοντέρνο ύφος, και με τα ξεκούραστα χρώματα να πρωταγωνιστούν, ουσιαστικά τριπλασίασε τους χώρους του εστιατορίου επιτρέποντας τη διοργάνωση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων. Το ψάρι βέβαια σηκώνει και το ουζάκι του, κάτι που στη «Νησιώτισσα» το γνωρίζουν καλά, εξ ου και οι 100 και πλέον ετικέτες σε ούζα και τσίπουρα από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς.

Περισσότερες πληροφορίες

Νησιώτισσα

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.