Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Aπό 19 Μαρτίου μέχρι τις 28 Μαΐου, μας δίνεται η ευκαιρία να μυηθούμε στα βαθιά μυστικά του Sushi με 20% έκπτωση.

Πριν από 20 και πλέον χρόνια, το μακρινό 1996, το «the Sushi bar» σύστησε πρώτο στους Αθηναίους στην (άγνωστη) αυθεντική γιαπωνέζικη κουζίνα. Σήμερα, ανοίγει τα «βαριά χαρτιά» του καταλόγου του με την άκρως εντυπωσιακή ποικιλία από 120 πιάτα –εμβληματικά nigiri και sashimi, μια ατέλειωτη σειρά από maki rolls, τα πρωτοποριακά “the Sushi bar burgers”, νηστίσιμα με καλαμάρι, γαρίδες και χταπόδι αλλά και εμπνευσμένα πιάτα από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας, και τα προσφέρει γκρουπαρισμένα ανά είδος κάθε Κυριακή με έκπτωση 20%, για αποκτήσουμε με τον πιο απολαυστικό τρόπο τον τίτλο του απόλυτου “sushi expert”.

Οι 10 Κυριακές για μια αισθαντική μύηση στο sushi:

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 2

19/3 the Sushi bar burger
Η νέα τάση σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger, χρησιμοποιώντας δισκάκια από ρύζι αντί για ψωμάκι! .
26/3 White fish & Tuna Sashimi
Ολόφρεσκα λευκόσαρκα ψάρια & Τόνος, όλα μαστορικά φιλεταρισμένα -αν θες να λέγεσαι sushi lover το sashimi είναι ο απόλυτος τρόπος για τη μύση στον κόσμο του sushi.
2/4 Temaki Sunday – make your own!
Δοκιμάζουμε παραλλαγές σε όλα τα ρολάκια (maki) του καταλόγου (100+), σε χορταστικό χωνάκι από φύκι ή φτιάχνουμε το δικό μας με υλικά της επιλογής μας

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 3

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday

Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 4

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday
Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 5

Σημαντικό: Εκτός από τη soya sauce που πάντα συνοδεύει πάντα το sushi, ζητάμε την home made sauce του «the Sushi bar» & το φρέσκο, δικό τους τους ginger τουρσί.

Περισσότερα στο www.thesushibar.gr
Κάθε Κυριακή από τις 19/3 έως τις 28/5, 12.30-00.30 στα the Sushi bar Νέου Ψυχικού & Παγκρατίου.
Κρατήσεις (απαραίτητες): 210 67 29 333-4 & 210 75 24 354

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.