Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger - εικόνα 1
Roppongi

Το «Τhe Sushi bar», η πρώτη ελληνική αλυσίδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο sushi, κλείνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή, προσθέτει στο κλασικό του ρεπερτόριο μια μοντέρνα μίξη ή, καλύτερα, ένα υβρίδιο Ανατολής και Δύσης. Tα sushi burgers, που αντί για στρογγυλό ψωμάκι (bun) έχουν δύο τροφαντούς δίσκους από ρύζι, και τα οποία στην ουσία είναι εξέλιξη των ramen burgers (με τραγανά noodles εκείνα), κάνουν όλο και περισσότερo την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του κόσμου, κι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα του instagram. Τα «The Sushi bar burgers» παίζουν σε έξι παραλλαγές. Θα δοκιμάσετε π.χ. Roppongi με σολομό sashimi και καπνιστό, κρεμμύδι, φύτρες φασολιών, ανανά, λόλα, μαγιονέζα, φύκι νόρι και μαύρο σουσάμι ή Νakano με καψαλισμένο τόνο, αβοκάντο, τζίντζερ, φύκια wakame, λόλα, πικάντικη μαγιονέζα, φύκι nori και σουσάμι με γεύση τσίλι, είτε σε κανονική είτε σε μίνι εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.