Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι, κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει.

Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. το «Τhe Sushi bar» του Βαγγέλη Τσιόδουλου και του Νίκου Γαυγιωτάκη κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 25 Απριλίου, όποια από τις τρεις έδρες του –στο Παγκράτι, από όπου και ξεκίνησε το 1996, στο Νέο Ψυχικό και στο Παλαιό Φάληρο– και να διαλέξετε θα έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri του καταλόγου του: με σολομό, τόνο, τσιπούρα, λαβράκι, σκουμπρί, καλαμάρι, γαρίδες, με γλυκιά ομελέτα, με σπανάκι… Εκτός αυτού, το «The Sushi bar» δίνει σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του «α» την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα δείπνο συνολικής αξίας € 60. Για να δείτε το διαγωνισμό, κλικάρετε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.