«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι

Κλασική και Νew Asian κουζίνα σε ένα καινούργιο εστιατόριο διακοσμημένο σε μοντέρνες γραμμές.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι

Κλασική και Νew Asian κουζίνα σε ένα καινούργιο εστιατόριο διακοσμημένο σε μοντέρνες γραμμές.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι - εικόνα 1

Το καινούργιο κινέζικο στο Μπουρνάζι είναι μοντέρνο και ποντάρει στις λιτές γραμμές, με κυρίαρχα χρώματα το γκρι, το μαύρο και το λευκό και μια μεγάλη κατακόκκινη στρογγυλή κολόνα στο κέντρο, μακριά από το συνηθισμένο βαρύ ασιατικό φολκλόρ. Το μενού προσφέρει όλα τα κλασικά (τεριγιάκι, γλυκόξινο χοιρινό, πάπια Πεκίνου), πιάτα της New Asian κουζίνας και ένα μικρό κατάλογο με σούσι από τον έμπειρο Κινέζο σεφ Wai Keung Lau.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι - εικόνα 2

Δοκιμάσαμε μια αρωματική και φρέσκια σαλάτα με μάνγκο και φρέσκο κρεμμυδάκι, αέρινα τηγανητά ντάμπλινγκ με γαρίδες, πολύ νόστιμα νουντλς ρυζιού με λαχανικά που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα και οι vegetarians, ένα ορεκτικότατο καβούρι Szechuan με τζίντζερ, ένα κάρι με γαρίδες και ρύζι ατμού λίγο διστακτικό όσον αφορά την αψάδα και κάπως ουδέτερο σε γεύση. Για την επομένη φορά έχουμε βάλει στην ατζέντα τα νουντλς με σάλτσα sweet chili cashew nut και το χοιρινό με σάλτσα από μαύρα φασόλια.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.