«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία.

«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία. Προσεγμένο ως χώρος, με δύο επίπεδα, διακοσμημένο με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, με ταπετσαρίες και πίνακες, ιδεογράμματα και χρυσούς βούδες να βάζουν την απαραίτητη απωανατολίτικη πινελιά, το «Won Ton» προτείνει μια ευρεία γκάμα γεύσεων: dumplings και σούπες, noodles και τηγανητό ρύζι για αρχή και στη συνέχεια κοτόπουλο Σετσουάν, πάπια Πεκίνου ή πάπια με κινέζικα μανιτάρια και μπαμπού, ενώ φλερτάρει (συγκρατημένα) και με το σούσι. Περισσότερα όσον αφορά στις επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.