GB Roof Garden

Κλασική πολυτέλεια, αριστοκρατική ατμόσφαιρα και μια ονειρική θέα της Ακρόπολης στο roof garden του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος. Ανάλογο του χώρου μενού, με φίνα πιάτα μοντέρνας κουζίνας και χρήση εκλεκτών υλικών, από τα οποία δεν λείπουν εμβληματικά ελληνικά προϊόντα, από τον ταλαντούχο chef de cuisine Νίκο Λιόκα. Εκτενής και πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με τον διακεκριμένο sommelier Βαγγέλη Ψωφίδη να προτείνει εύστοχες και ιδιαίτερες αρμονίες. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€75 - €110

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"

Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

GΒ Roof Garden

Καλύτερο από ποτέ το αρχοντικό εστιατόριο στην κορυφή της "Μεγάλης Βρεταννίας", εκφράζει μια νέα φινέτσα με σεφ τον Νίκο Λιόκα, σε συνεργασία με τον executive chef του ξενοδοχείου Αστέριο Κουστούδη.

Πάσχα με ιδιαίτερα μενού στα ξενοδοχεία της Αθήνας

Σε πασχαλινούς ρυθμούς συντονίζονται μεγάλα αθηναϊκά ξενοδοχεία, προσφέροντας σε όσους παραμείνουν στην πόλη ξεχωριστά μενού για το βράδυ της Ανάστασης και το λαμπριάτικο γεύμα.

Γευστικά ραντεβού με τον Βαλεντίνο στα ξενοδοχεία της πόλης

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα καλά αθηναϊκά ξενοδοχεία μας ξελογιάζουν με ειδικά μενού που ευνοούν το γαστρο-ρομάντζο.

Shrimp & More στο «GB Roof Garden»

Ένα νέο θεματικό μενού που υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες ετοιμάζει ο Chef de Cuisine Νίκος Μαυρόκωστας.