Cape Sounio, Σούνιο: Η Νέα Εποχή

Με ακόμη πιο μοναδική ενέργεια και πολυτέλεια μας καλωσορίζει στη νέα του εποχή το ανακαινισμένο Cape Sounio, για Πάσχα με την ομορφότερη θέα στο Ναό του Ποσειδώνα κι ένα πρόγραμμα γεμάτο απολαύσεις και αξέχαστες εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Cape Sounio Πάσχα Σούνιο

Η καθηλωτική θέα στο Ναό του Ποσειδώνα, λαμπρό και στολισμένο, να γεμίζει μουσικές και ατμόσφαιρα. Τα παιδιά να αναζητούν τα κρυμμενα αβγά κι όλοι μαζί να φτιάχνουμε στεφάνια και κουλουράκια. Η οικογένεια γύρω από το Πασχαλινό τραπέζι με τα αρώματα και τα χρώματα της άνοιξης να πλημμυρίζουν την ψυχή καλοσωρίζοντας την ευεξία. Οι ανακαλύψεις στις κρυμμένες σπηλιές, οι πρώτες βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, τα σπορ και οι περίπατοι με φόντο τη Μεσογειακή φύση στα καλύτερα της.

Το πρωινό ξύπνημα στο Cape Sounio και η ενέργεια και η ευεξία που σου μεταδίδει κάθε λεπτομέρεια της φιλοξενίας σε αυτό το μοναδικό resort - retreat της Αττικής Ριβιέρας δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η θέα στον μαγικό Ναό του Ποσειδώνα, τα κρυστάλλινα νερά, τα αρώματα των πεύκων και της Μεσογειακής φύσης που αγκαλιάζει τα δωμάτια, οι γεύσεις του εξαιρετικού πρωινού, όλα εδώ αποπνέουν φροντίδα, αισθητική και σεβασμό στο μεγαλείο του τοπίου.  

Ανακαινισμένο με πάντα πολυτελείς παροχές και ανέσεις στις σουίτες, τα μπάνγκαλοους και τις βίλες μες στο ειδυλλιακό σκηνικό, το Cape Sounio υποδέχεται το Πάσχα του 2024 με ξεχωριστές προτάσεις για όλη την οικογένεια. Ανακαλύψτε το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με συναρπαστικές εμπειρίες και απολαύσεις.

Cape Sounio Πάσχα Σούνιο

Με motto "Where traditions come alive" η Grecotel έχει σχεδιάσει ένα ταξίδι στις παραδόσεις και στις απολαύσεις του τόπου μας με ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά και special activities για κάθε ηλικία.

Το Πάσχα εδώ αναδεικνύει τη φύση και τις παραδόσεις. Λουλούδια, στεφάνια και στολισμοί. Κυνήγι αυγών, γιορτινές χειροτεχνίες και κατασκευές, κατανυκτική μουσική, κεράσματα, αφθονία Πασχαλινών γεύσεων και το πιο όμορφο τραπέζι της Λαμπρής με ορχήστρα και το "Φιλί της Αγάπης" με τσούγκρισμα και φιλέματα. 

Η γιορτή της άνοιξης αποκτά άλλη διάσταση στη φύση και τους κήπους του Cape Sounio. Αμέτρητα χρώματα και αρώματα, γεύσεις και απολαύσεις.

Cape Sounio Πάσχα Σούνιο

Οι γεύσεις είναι αυθεντικές με νηστίσιμα και Πασχαλινά εδέσματα στον πλούσιο μπουφέ που κάθε μέρα έχει και διαφορετικές επιλογές πάντα με τη γαστρονομική ποιότητα, την αφθονία και τα εκλεκτά προϊόντα στα οποία μας έχει καλομάθει η Grecotel σε όλα τα ξενοδοχεία της. Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα την Ανάσταση, το παραδοσιακό ψήσιμο και γεύσεις της Λαμπρής την Κυριακή του Πάσχα. Τα εορταστικά γεύματα που ονειρεύεστε, φτιαγμένα με αγάπη και γενναιοδωρία. ​ 

Cape Sounio Πάσχα Σούνιο

Από τον κατανυκτικό Επιτάφιο και την Ανάσταση στην Παναγία Ελεούσα στα Λεγραινά ως την έξω καρδιά Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική και τα παιδιά να απολαμβάνουν παιχνίδια και παραστάσεις, οι διακοπές στο Cape Sounio και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτούν άλλη διάσταση. 

Τα παιδιά έχουν φέτος την τιμητική τους, καθώς η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία τους είναι δωρεάν! Ένας παράδεισος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών περιμένει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Κουλουράκια και στεφάνια, κατασκευές και easter egg hunting, εξερεύνηση στις παραλίες, rock climbing, laser paintball, bubble shows, Survivor games αλλά και παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, κλόουν & ταχυδακτυλουργικά, διαγωνισμοί, σινεμά, μουσική και χορός. Ό,τι και να διαλέξουν η διασκέδαση είναι εγγυημένη, όπως και το ατελείωτο παιχνίδι στην φανταστική Grecoland. Φυσικά, ο παιδικός μπουφές στο ύψος και τις προτιμήσεις των παιδιών επιβεβαιώνει ότι το Cape Sounio δεν είναι τυχαία το αγαπημένο ξενοδοχείο μικρών και μεγάλων!

Κάθε μέρα εδω μας περιμένει και μια διαφορετική γιορτή. Χαλάρωση στη φύση αλλά και aromatherapy, yoga, meditation και signature therapies στο spa μας γεμίζουν ευεξία και διάθεση ανανέωσης.

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Cape Sounio στο https://www.grecotel.com/capesounio/pasxalines-prosfores-sounio/

67ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Σούνιο, 2292069700, grecotel.com/capesounio/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.