Corfu Imperial & Eva Palace: Πάσχα στην Κέρκυρα - εμπειρία ζωής

Το λαμπρό Κερκυραϊκό Πάσχα απογειώνεται με τη φιλοξενία και πολυτέλεια των ξενοδοχείων της Grecotel Corfu Imperial και Eva Palace σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Εδώ, η γιορτή γίνεται αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Grecotel Eva Palace Πάσχα 2024 Κέρκυρα

Πώς να περιγράψεις με λόγια τη μαγική ενέργεια του Πάσχα στην Κέρκυρα αν δεν ακούσεις τις μουσικές των Φιλαρμονικών να πλημμυρίζουν τα καντούνια της Παλιάς Πόλης, αν δεν βιώσεις το τελετουργικό σπάσιμο των μπότηδων, αν δεν ζήσεις τη μαγεία ενός Κερκυραϊκού χωριού ή δεν δοκιμάσεις τις πληθωρικές νοστιμιές της Λαμπρής  καθώς σε αποπλανούν τα αρώματα της ολάνθιστης ανοιξιάτικης φύσης του Ιονίου;

Αν υπάρχει ένα τοπίο ικανό να συμπυκνώσει τη μαγεία της Κέρκυρας, το μοναδικό συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου, αυτό είναι η ειδυλλιακή ιδιωτική χερσόνησος του Κομμένου και τα δύο πολυτελή resorts της Grecotel που φωλιάζουν εκεί σε υποβάλουν με τη λαμπρότητα της τοποθεσίας και την ηρεμία που αποπνέει με την πρώτη επαφή.

​Με έμπνευση τις μοναδικές παραδόσεις αιώνων του πιο λαμπρού Πάσχα στην Ελλάδα και μότο "Where traditions come alive", το εμβληματικό Grecotel Corfu Imperial και το ατμοσφαιρικό Eva Palace έχουν σχεδιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά και special activities για κάθε ηλικία.  

Μέσα στην απαράμιλλη ανοιξιάτικη φύση που περιβάλλει τα δύο ξενοδοχεία, η ουσία του Κερκυραϊκού Πάσχα μετουσιώνεται με σεβασμό σε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Η γαστρονομία, άλλο ένα δυνατό κεφάλαιο της Grecotel, τιμώντας τις γεύσεις του τόπου, την εποχικότητα και την αφθονία του Πάσχα, απογειώνει την εμπειρία. Κι όλα αυτά σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού και με όλες τις ανέσεις, την αισθητική και τις fun & action πτυχές της φιλοξενίας, στις οποίες μας έχει καλομάθει η Grecotel.

Grecotel Corfu Imperial Πάσχα 2024 Κέρκυρα
Grecotel Corfu Imperial

Ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια, εξαιρετικές απολαύσεις, μαγική Ανάσταση και Πάσχα, το πιο πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ειδικά πακέτα διαμονής σας περιμένουν στα ξενοδοχεία Corfu Imperial και Eva Palace στη μαγική πευκόφυτη χερσόνησο του Κομμένου, με το μάτι να ταξιδεύει στο Ιόνιο. Για τα παιδιά όλα είναι δωρεάν! 

Grecotel Eva Palace Πάσχα 2024 Κέρκυρα
Grecotel Eva Palace

Κάθε μέρα, ξετυλίγεται μια διαφορετική παράδοση στα ξενοδοχεία και στην πόλη της Κέρκυρας, στην οποία αναλαμβάνουν να σας μεταφέρουν και από τη θάλασσα, με την άνεση του speed boat. Χρώματα, λουλούδια, γεύσεις, κεράσματα, κατάνυξη στην Εκκλησία, μουσικές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μεγάλη Παρασκευή στα καντούνια της παλιάς πόλης με τον στολισμό του Επιταφίου, φιλαρμονικές και χορωδίες, και, βέβαια, το Μεγάλο Σάββατο, με την πρώτη Ανάσταση, τα έθιμα των Μπότηδων και των Κανατιών για όσους θέλουν να τα ζήσουν στο Λιστόν, αλλά και στην Promenade του Corfu Imperial. Η Ανάσταση γιορτάζεται στα Δανίλια ή στην πόλη, ενώ η Κυριακή του Πάσχα απογειώνει τη γιορτή με γλέντι. Η Δευτέρα του Πάσχα, η "Νια Δευτέρα" ενδείκνυται για εξορμήσεις στη φύση με την φροντίδα και την επιμέλεια των ξενοδοχείων.

Grecotel Corfu Imperial Πάσχα 2024 Κέρκυρα
Grecotel Corfu Imperial

Η επιτομή του Κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται στα Δανίλια. Η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό χωριό, με σεβασμό στην ιστορία και στην αρχιτεκτονική του νησιού έχοντας διατηρήσει την πλατεία, το ελαιοτριβείο, το καφενείο και τα γραφικά σοκάκια. Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική Ανάσταση με κατάνυξη κι ένα αξέχαστο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, με μουσική, χορούς και άφθονες απολαύσεις. Όπως μόνο στην Κέρκυρα.  

Δανίλια
Η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό χωριό, τα Δανίλια

Η γαστρονομία του Corfu Imperial και του Eva Palace πρεσβεύει την αυθεντική κουζίνα με καρδιά και ψυχή. Νηστίσιμες επιλογές στον μπουφέ και στα à la carte εστιατόρια των ξενοδοχείων. Ειδικά για το Πάσχα, τα menu περιλαμβάνουν Κερκυραϊκές συνταγές και φιλέματα – έκπληξη. Στο Αναστάσιμο Δείπνο, μετά τη λειτουργία στα Δανίλια, το Corfu Imperial και το Eva Palace σας καλωσορίζουν με την πατροπαράδοτη Κερκυραϊκή μαγειρίτσα "Τσιλίχουρδα" και τον μπουφέ της αφθονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, ξεκινά με παρέλαση της Φιλαρμονικής, συνεχίζεται με το παραδοσιακό ψήσιμο, τσουγκρίσματα και μεζέδες και κορυφώνεται με το τραπέζι της Λαμπρής: ένα πασχαλινό γλέντι στη γραφική πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική και χορούς από Κερκυραϊκό χορευτικό συγκρότημα.  

Kids Go Free: Για το φετινό Πάσχα, η Grecotel έχει φροντίσει η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών έως 12 ετών να είναι δωρεάν. Τα παιδιά μυούνται στα Πασχαλινά έθιμα της Κέρκυρας, φτιάχνουν γαϊτανάκι, στεφάνια και λαμπάδες, ζωγραφίζουν αυγά, ανακαλύπτουν τη φύση, γεμίζουν ερεθίσματα. Απολαμβάνουν γευστικές εκπλήξεις στα Tasty Corners, δημιουργική απασχόληση & ατελείωτη χαρά στην φανταστική Grecoland. 

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα για το Πάσχα στην Κέρκυρα στο www.grecotel.com & www.evapalace.com.

2661 088400, grecotel.com,
2661 090003, evapalace.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.