Το «Navona Restaurant» μας μαθαίνει την καλή pasta Sponsored content 22/10/2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, το «Navona Restaurant», το ατμοσφαιρικό bar – resto, ετοιμάζει ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο αγαπημένο μας comfort food υλικό, με τέσσερις διαφορετικές επιλογές, για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Η Pasta alla Νorma με την ζουμερή σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και γήινης μελιτζάνας, το Sugo alla Genovese με το μελωμένο, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, η αιθέρια Pasta con la bottarga με το εμβληματικό αβγοτάραχο και η αρωματική, πλούσια Tagliatelle al pesto με την σπιρτάδα του βασιλικού, θα μας ταξιδέψουν γευστικά σε όλη την Ιταλία.

banner

Η μοναδική εμπειρία συμπληρώνεται αρμονικά με επιλογές από τις πιο χαρακτηριστικές ιταλικές γεύσεις από την υπόλοιπη κάρτα του εστιατορίου που έχει επιμεληθεί ο σεφ Νίκος Μπλέκος, όπως ανάλαφρες σαλάτες, υπέροχα ορεκτικά όπως το καρπάτσιο σολομού με δροσερά λαχανικά ή την πλούσια buratta e caponata, αυθεντική ιταλική pizza σε κλασικούς αλλά και πρωτότυπους συνδυασμούς που ψήνεται σε ξυλόφουρνο, ζουμερό φιλέτο μοσχαριού με μανιτάρια, ενώ δε λείπουν και οι vegetarian και vegan επιλογές.

Τα πρωτότυπα κοκτέιλ από το στιλάτο μπαρ και τα και ευφάνταστα επιδόρπια όπως η δροσερή και αρωματική lemon pie θα κλείσουν με τον πιο γλυκό τρόπο το ξεχωριστό αυτό ταξίδι στις γεύσεις της Ιταλίας.

banner
banner