"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Το νέο "Pearl Island Chios Hotel & Spa" προσκαλεί τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία στη Χίο. Η αισθητική, οι κήποι και η πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, καθιστούν το "Pearl Island Chios Hotel & Spa" ένα ιδανικό venue για την διοργάνωση και φιλοξενία γάμων, wellness retreats, διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων. Το "Pearl Island Chios Hotel & Spa" αποτελεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί της Χίου και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του τον Ιούλιο του 2024

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Ο εσωτερικός και εξωτερικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Ologramma Architects και επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εξερεύνηση ευεξίας, αναδεικνύοντας την μεγάλη Ναυτική παράδοση του νησιού, τη Χιώτικη φύση και ιστορία, τα μαστιχόδεντρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Τέλος, ο παραδοσιακός "Μάγγανος" στον κήπο αναδεικνύει την κληρονομιά της Χίου, κρατώντας ζωντανές τις ρίζες για το μέλλον. Με επίκεντρο την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και το in-pool bar έχουν σχεδιαστεί οι 48 υπερπολυτελείς σουίτες. 16 swim-up suites πλαισιώνουν την πισίνα και δίνουν στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε αυτήν μέσω της ιδιωτικής τους βεράντας. 

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Γαστρονομία

Το έντονο τοπικό στοιχείο κυριαρχεί και στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Οι Chef του "Pearl Island" δημιουργούν εποχικά μενού με βάση την ντόπια κουζίνα του νησιού αλλά και παραδοσιακές Μεσογειακές συνταγές. Όλα τα πιάτα περιέχουν υλικά από μικρούς, ντόπιους παραγωγούς και βιολογικές φάρμες καθώς και αρωματικά φυτά από το μποστάνι του "Pearl island".

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Wellness Hub & Spa 

Το "Pearl Island Spa" προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης με θερμαινόμενο lap pool, σάουνα, χαμάμ, "Couples" treatment room, rain shower και υπηρεσίες ομορφιάς. Περιτριγυρισμένο από ένα πλούσιο κήπο με open Yoga deck, εξειδικευμένες θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης, οι έμπειροι θεραπευτές του "Pearl island" προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανανέωσης. 

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Το" Pearl Island Chios Hotel & Spa" θα διαθέτει 48 σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, αίθουσα συνεδριάσεων, cinema και ένα εντυπωσιακό Wellness Spa με εξειδικευμένους θεραπευτές. Επίσης, διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Pearl Island Chios Hotel & Spa

Λίγα λόγια για τη Χίο

Μεσαιωνικά χωριά, μεγάλη ιστορία και φυσική ομορφιά. Από τις ηφαιστειακές πέτρες στα Μαύρα Βόλια μέχρι τις δαντελένιες ακτές του Καρφά, κάθε παραλία προσφέρει μια ξεχωριστή απόδραση. Η Αγία Φωτεινή εντυπωσιάζει με τα κρυσταλλένια νερά και τους επιβλητικούς βράχους, ενώ η παραλία Ελίντα αποτελεί έναν απομονωμένο κόλπο, ιδανικό για ηρεμία και ιδιωτικότητα. Με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια και τα δαιδαλώδη δρομάκια, τα χωριά προσφέρουν μια ματιά στο παρελθόν της Χίου ως το μοναδικό στον κόσμο κέντρο παραγωγής μαστίχας. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα στενά σοκάκια στολισμένα με λουλούδια, να επισκεφθούν παραδοσιακά εργαστήρια και να γευτούν τοπικές λιχουδιές εμπλουτισμένες με την ουσία της μαστίχας.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa", Λεωφ. Ενώσεως 8-14 Χίος
pearlisland.grstay@pearlisland.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
14/05/2024

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.