Μόνο με λίγα «κλικ» είμαστε έτοιμοι για ταξίδι με Blue Star Ferries! Sponsored content 23/07/2021

Άμεσα συνδεδεμένη με τις καλοκαιρινές διακοπές και την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρουν τα πλοία της, η Blue Star Ferries πρωταγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας την προετοιμασία του ταξιδιού μας πανεύκολη υπόθεση. Καινοτομώντας για μία ακόμη φορά, η εταιρεία διαθέτει ένα νέο και user-friendly website, μέσα από το οποίo μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόνο κλικ!

Μέσα από το νέο www.bluestarferries.com  και το online σύστημα κρατήσεων, μπορούμε να κάνουμε την κράτησή μας εύκολα και γρήγορα, να προχωρήσουμε σε web check-in έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση και να παραλάβουμε το e-ticket μας ηλεκτρονικά στο κινητό ή στο tablet μας.

Στόχος της Blue Star Ferries είναι να διευκολύνει τις συναλλαγές μας και να απλοποιήσει τη διαδικασία επιβίβασης στις μετακινήσεις μας με πλοίο. Και το καταφέρνει περίφημα «λύνοντας τα χέρια» όλων εμάς που μπορούμε εύκολα και γρήγορα, μέσω της ιστοσελίδας της, να πραγματοποιούμε την κράτησή μας με λίγα μόνο «κλικ», να εκδίδουμε και να αποθηκεύουμε τα εισιτήρια ή/και τις κάρτες επιβίβασής μας.

banner

EXTRA TIP! Μέσα από το ανανεωμένο www.bluestarferries.com μπορούμε να βρούμε λεπτομέρειες για τα νησιά που εξυπηρετεί η εταιρεία, αλλά και να ενημερωθούμε για τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Μην ξεχάσετε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσετε ή να εκδώσετε εύκολα την κάρτα Seasmiles. Χρησιμοποιώντας τη Seasmiles κάρτα σας μαζεύετε πόντους και κερδίζετε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Η φυσική κάρτα Seasmiles γίνεται βιοδιασπώμενη και, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

banner
banner