Νέο πρόσωπο αποκαλύπτει το «Radisson Blu Park Hotel Athens» 14/11/2019

Την ριζική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών του ολοκλήρωσε το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, «Radisson Blu Park», για να υποδεχτεί έτσι την νέα ταυτότητα της πόλης ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού, προσφέροντας μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας. Στρατηγικά τοποθετημένο δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από τον Πεδίον του Άρεως, το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το «Radisson Blu Park» προχωρά έτσι το σχέδιο ολοκληρωτικού εκσυγχρονισμού των υποδομών του, σε ένα project που έχει ξεπεράσει τα € 7.000.000 κατά την τελευταία δεκαετία.

«Είμαστε χαρούμενοι που το 2020 το ξενοδοχείο μας, μετά από 44 χρόνια λειτουργίας, μπαίνει στη νέα δεκαετία πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα εποχή της Αθήνας», δηλώνει σχετικά η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μάρη Δεβερίκου, εξηγώντας ότι «η μοναδική nature chic αισθητική του “Radisson Blu Park”, η οποία συναντά το πράσινο του πάρκου, είναι η δική μας πρόταση φιλοξενίας, που προσφέρει ηρεμία στον επισκέπτη της πόλης μας».

Το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση των δωματίων υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 2.000.000 και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου ARCHSET, των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.

Το contemporary chic ύφος των νέων δωματίων, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart TVs, αλλά και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή τόσο στους leisure όσο και στους corporate επισκέπτες, ενώ τα μπάνια ανακαινίστηκαν ριζικά και επενδύθηκαν με διαχρονικά υλικά όπως το λευκό μάρμαρο, αλλά και πολυτελή είδη υγιεινής.

Η αρχιτεκτονική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους, την υποδοχή, το Oak Room lounge café, το Gallo Nero restaurant και τις αίθουσες εκδηλώσεων, κινήθηκε σε urban nature τόνους για να συνδέσει νοητά το ξενοδοχείο με τη φύση, ενώ οι υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδρίων συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ. έχουν φέρει στο «Radisson Blu Park» σημαντικές βραβεύσεις από συνεδριακούς φορείς ως «Best MICE Hotel», για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.

Το «St’Astra Blue rooftop» στον 9ο όροφο, με την πανοραμική πισίνα, αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στο πολυβραβευμένο «St’ Astra – rooftop restaurant bar» με την μεσογειακή κουζίνα, τα signature cocktails και τη μοναδική πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitness center και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων .

To Radisson Blu Park είναι μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία. Τα Radisson Blu, τα upper scale ξενοδοχεία του ομίλου, χαρακτηρίζονται από προσωπικό service και τη φιλοσοφία «Yes I can».