Το «Bill & Coo Suites and Lounge» υποδέχεται καταξιωμένους chefs 18/07/2019

Ένα νέο dining concept εγκαινιάζει με το «Gastronomy Project» το «Bill & Coo Suites and Lounge», στα πλαίσια του οποίου, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Άμμου, θα υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες chefs, καλώντας τους να παρουσιάσουν πρωτότυπα pop up menus δημιουργικού fine dining.

banner

Βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο 2019 για τη δουλειά του στο εστιατόριο «CTC», ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος guest chef του κύκλου και σε συνεργασία με τον executive chef του «Bill & Coo», Αντώνη Φωτεινάκη, θα παρουσιάσει ένα limited μενού 5 πιάτων την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 8 μ.μ.

Προτάσεις όπως «Αθηναϊκή» σφυρίδα με μαστίχα, οι κροκέτες κολοκυθιού με Μετσοβόνε, βασιλικό και μυκονιάτικη λούζα, το ριζότο πατάτας με φρέσκο καλαμάρι και καπνιστό χταπόδι, σως μελιού και παντζάρι και το ορτύκι με πουρέ μανιταριού ξεχωρίζουν στον σκελετό αυτής της one night only εμπειρίας fine dining.

banner

Επόμενος guest chef του «Gastronomy Project» θα είναι o Παύλος Κυριακής στις 22 Αυγούστου, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν.

Ιωσήφ Πρωϊμάκης

Σχετικοί Προορισμοί
banner
banner