Τα νέα δρομολόγια της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν στην Κρήτη 03/07/2019

Ανακαλύψτε νέους προορισμούς, κρητικές γεύσεις, χωριά ξεχασμένα στο χρόνο και βραβευμένες παραλίες με την ANEK LINES, αφού για άλλη μια χρονιά τα δρομολόγιά της μας μεταφέρουν άνετα και οικονομικά στην Κρήτη. Φέτος, ενισχύει τα δρομολόγιά της, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, με 106 ημερήσια δρομολόγια σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για τη γραμμή των Χανίων και του Ηρακλείου.

banner

Ταξιδέψτε, στα Χανιά στα Σεϊτάν Λιμάνια και το Κεδρόδασος, ενώ συνεχίζοντας προς το Ρέθυμνο κολυμπήστε στην Τριόπετρα και τις Λίγκρες. Αν επισκεφτείτε το Ηράκλειο πηγαίντε στο Αγιοφάραγγο με την βοτσαλωτή παραλία και τις σπηλιές, όπου ζούσαν ασκητές, το Μάρτσαλο, που υπήρξε λιμάνι των Μινωιτών και την Ελυγιά, με την άγρια αλλά φιλόξενη αμμουδιά.

Επιπλέον, η ANEK LINES, έχοντας περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μετατρέπει το ταξίδι σας σε μια συνολική εμπειρία, αφού στο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», το πλοίο που έλαβε το σήμα «We do local», μπορείτε να δοκιμάσετε ποιοτικά προϊόντα με άρωμα Κρήτης και στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» θα σερφάρετε αδιάκοπα με το αναβαθμισμένο WiFi Onboard, μια υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο επόμενο διάστημα σε όλο το στόλο της ANEK LINES.

banner

Με πακέτα προσφορών που ξεκινούν από 76€ το άτομο με ΙΧ, αν κλείσετε το εισιτήριό σας με την ANEK LINES από και προς Πειραιά για Χανιά και Ηράκλειο, κερδίζετε 30% έκπτωση στις καμπίνες όλων των κατηγοριών, το τέταρτο εισιτήριο δωρεάν σε τετράκλινη καμπίνα, 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής και έως 20% έκπτωση για τα μέλη της ΑΝΕΚ Smart και τα Ι.Χ. οχήματά τους στη γραμμή Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες 210-4197400, www.anek.gr