Γιόγκα, χοροθεραπεία και φιλοσοφία σε ένα θερινό retreat με την Λήδα Shantala 02/05/2019

Αν θες να ξεφύγεις από τους καθημερινούς ρυθμούς, να χαλαρώσεις σωματικά, ψυχικά και νοητικά, να φιλοσοφήσεις και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, αυτή η επταήμερη απόδραση είναι για σένα. Το θερινό σεμινάριο-retreat της Λήδας Shantala, της γνωστής χοροθεραπεύτριας, χορεύτριας και δασκάλας γιόγκα και ιδρύτριας του Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών, επιστρέφει 20 με 27 Ιουλίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Βίλλα Αβέρωφ, σε ένα αρχοντικό κτίριο στην άκρη του χωριού Κήρινθος, στην κοιλάδα του ποταμού Κηρέα, βόρεια της Εύβοιας, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Η περιοχή με τα βουνά, τους λόφους, τους ποταμούς, τα πλατάνια, τους ελαιώνες, προσφέρεται για περιπάτους, διαλογισμό και εσωτερική αναζήτηση.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γιόγκα και διαλογισμό δύο φορές την ημέρα, θεωρητική προσέγγιση και μελέτη κειμένων της ράτζα γιόγκα, και τέλος χοροθεραπεία.

Η ράτζα γιόγκα, περιλαμβάνει ασκήσεις συμπεριφοράς, προς εαυτόν και τρίτους, τις οποίες ο ασκούμενος προσπαθεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του. Η χοροθεραπεία, μέσα από την ελεύθερη αυτοσχεδιαστική κίνηση, επιτρέπει το ξεδίπλωμα της εκφραστικότητας στην κίνηση, την έκφραση απωθημένων συγκινήσεων, την απελευθέρωση.

Η άσκηση θα γίνεται σε μια όμορφη αίθουσα 90 τ.μ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, σε πέτρινο κτίριο 300 ετών. Γύρω από τη Βίλλα υπάρχουν μεγάλοι καταπράσινοι και σκιεροί κήποι, φάρμα με ζώα καθώς και μια μεγάλη πισίνα για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών| 2106717529 | [email protected] | Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη 11.00 - 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 - 21.30