Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; 21/12/2017

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

banner

«Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Ατενίζοντας τον κόλπο του Οιτύλου, με ξύλινες οροφές στα δωμάτια, εμφανή πέτρα και σοφιστικέ στιλ, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» ποντάρει και στις γαστρονομικές απολαύσεις διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Στο εστιατόριο «Ανερούσα», τα ευφάνταστα πιάτα δημιουργούνται με βάση τις πρώτες ύλες της Μάνης, τα τοπικά προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές του καταξιωμένου σεφ, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που συμπληρώνουν τα εορταστικά γεύματα των ημερών.

«Κυρίμαι»

Στο πανέμορφο historic boutique hotel «Κυρίμαι» στον Γερολιμένα, όπου κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, η έντονη αύρα Ιστορίας συναντά τις νεο-μανιάτικες γεύσεις της Σταυριανής Ζερβακάκου στο ατμοσφαιρικό «Κυρίμαι Restaurant». Εδώ έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ολοκληρωμένη γιορτινή γευστική εμπειρία, που στηρίζεται σε «πειραγμένα» ελληνικά πιάτα με έντονο το άρωμα Μάνης. Στα highlights του εστιατορίου συγκαταλέγεται η εντυπωσιακή βεράντα δίπλα στη θάλασσα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα με φόντο τους τεράστιους φωτισμένους βράχους και τις σπηλιές του Κάβο Γκρόσο, που συνθέτουν ένα σκηνικό-υπερπαραγωγή, ιδανικό για τις γιορτινές μέρες.

banner

«ELITE CITY RESORT»

Τις βόλτες στην ανανεωμένη Καλαμάτα ακολουθούν οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Στέλιου Μπαρμπέα στο εστιατόριο «Yiamas», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στιλάτου «Elite City Resort» στο τέρμα της παραλιακής λεωφόρου. Το μενού κινείται επιδέξια ανάμεσα στην τοπική παράδοση και τις σύγχρονες προσεγγίσεις, ενώ δεν λείπουν και οι βραδιές με guest djs και καλλιτέχνες. Τι θα λέγατε για ένα γιορτινό «ξεφάντωμα» σε ένα από τα πιο hot spots της πόλης;

«MONI EMVASIS»

Η ιδιαίτερη μεσαιωνική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το «Moni Emvasis» στη Μονεμβασιά είναι εξίσου αισθητή και στο «Χρυσόβουλο», το δημοφιλές αδελφό εστιατόριο με την πανοραμική θέα στο Μυρτώο. Απολαύστε exclusive διαμονή στις τρεις σουίτες στην καρδιά του Κάστρου, κάντε στέκι σας το bar, όπου μπορείτε να τσιμπολογήσετε γκουρμέ bar food συνοδεία τοπικών κρασιών και τιμήστε την κουζίνα του εστιατορίου που αναδεικνύει με σύγχρονη ματιά τα διαμάντια της Λακωνικής γης.