Αράχοβα update 17/01/2012

Τρία χρόνια είχαμε να δούμε… άσπρη μέρα στον Παρνασσό μέσα στις γιορτές. Θα αφήναμε την ευκαιρία να πάει χαμένη; Η Ιωάννα Γκομούζα ανέβηκε μια βόλτα και βρήκε λόγους για να επιστρέψει ξανά αυτό το σαββατοκύριακο.

banner

Χιονοδρομικό εν δράσει

Πάρε το ski bus κι ανέβα. Και για τη βενζίνη δεν θα ανησυχείς, και 20% λιγότερο θα πληρώσεις στο πάσο για τις πίστες. Από τις 16 έως τις 22/1, μάλιστα, οπότε το χιονοδρομικό συμμετέχει στις δράσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού, προσφέρουν δωρεάν είσοδο και εξοπλισμό στα παιδιά, δωρεάν μαθήματα, δραστηριότητες – ενώ ακούσαμε και για βραδινό σκι τα Σάββατα! Συντονιστείτε στο www.parnassos-ski.gr.

Σούπα από σοκολάτα…

…με μια μπάλα δικό τους παγωτό –για να δένει με το λευκό φόντο τριγύρω– και ροζ πιπέρι που δίνει αυτό το παιχνιδιάρικο twist στη γεύση. Το απολαύσαμε μετά το χιονοπόλεμο στο αγαπημένο μας apres-ski στέκι, το ντιζαϊνάτο «Εμπορικό» στο Λιβάδι.

banner

Dancing on… Λιβάδι

Είχε νυχτώσει προ πολλού, αλλά κανείς δεν έβγαινε από την πίστα στο παγοδρόμιο. Η μουσική έδινε το ρυθμό για γλίστρες σε μικρούς και μεγάλους και το βλέμμα μας έπαιζε μία στη δράση μία στον ουρανό. Είχε τέτοια ξαστεριά που φαινόταν και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού… Μαγεία!

Resto news

Σε μια δύσκολη χρονιά, ειδικά για τις ταβέρνες, όσοι –πέρα από το φαγητό βεβαίως– επένδυσαν και στη μουσική φαίνεται να βγαίνουν κερδισμένοι. Ζωντανές πενιές «σερβίρει» κάθε Παρασκευή και Σάββατο η καλή ταβέρνα «Το Αρχοντικό», ενώ σε σκηνικό… ανεβαστικών ρυθμών (από DJ) προσφέρει τις μαγειρικές της και η Αχτίδω Κορίτου στο καινούργιο «Οίστρος by Αχτίδω» (φωτό). Σταθερή αξία το «Ε» (στη θέση του παλιού «Εμπορικό») για πειραγμένη ελληνική κουζίνα αλλά και ποτό.

Ιωάννα Γκομούζα