Hotel of a kind

Ο Διονύσης Κούκης μόλις επέστρεψε από το «Nassauer Hof», ένα ξενοδοχείο-εμπειρία στην ιστορική γερμανική λουτρόπολη Βισμπάντεν, τη «Νίκαια του Βορρά».

Hotel of a kind

Ο Διονύσης Κούκης μόλις επέστρεψε από το «Nassauer Hof», ένα ξενοδοχείο-εμπειρία στην ιστορική γερμανική λουτρόπολη Βισμπάντεν, τη «Νίκαια του Βορρά».

Hotel of a kind - εικόνα 1

Tο «Nassauer Hof» είναι από μόνο του ένας προορισμός. Χτισμένο στο κέντρο του καταπράσινου Βισμπάντεν, με μία από τις πιο σημαντικές θερμοπηγές στα θεμέλιά του, αποτελεί ένα σύμπαν ολοκληρωμένης απόλαυσης. Palace από αυτά που σπανίζουν πλέον στις μέρες μας, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Η πολυτέλεια, πανταχού παρούσα, συνυπάρχει με τη διακριτικότητα και το γούστο. Παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία «κλειδώνουν» με απόλυτη αρμονία και δημιουργούν χώρους που σ' αγκαλιάζουν και κάνουν το χρόνο ασήμαντη παράμετρο. Στα ευρύχωρα δωμάτια, με πινελιές Αrt Νouveau, ή στα μεγάλα σαλόνια η αίσθηση παραμένει η ίδια. Χαλάρωση και θαλπωρή σε επίπεδο απόλυτου cocooning. Μετά, είναι το spa: 1.500 τ.μ. στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα στα παραδοσιακά κτίρια του ιστορικού κέντρου και τα καταπράσινα πάρκα. Με μια εξαιρετική πισίνα που τροφοδοτείται κατευθείαν από τις θερμοπηγές του ξενοδοχείου αλλά και με όλα τα facilities που επιβάλλουν οι ανάγκες μιας πελατείας με απαιτήσεις. Ανάμεσά τους κι ένα πλήρες beauty center με τη φροντίδα και το επίπεδο της Estee Lauder.

Γίνεται, όμως, weekend χωρίς γευστικό χάδι στον ουρανίσκο; Με τίποτα. Γι' αυτό υπάρχει το «Ente». Το καλύτερο εστιατόριο του Βισμπάντεν, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, μ' ένα αστέρι Michelin στο πέτο. Θα σας μείνει αξέχαστο. Γεύση, wine list και service σε περιβάλλον classy. Αν το προτιμήσετε, μην παραλείψετε το ελαφρά ψημένο λεπτό μοσχάρι με σασίμι κόκκινου τόνου και κρέμα τόνου – απλώς υπέροχο. Αν, πάλι, η ανάγκη για χαλάρωση σας απαγορεύει στιγμές meditation μπροστά σ' ένα σοφιστικέ πιάτο, υπάρχουν το «Enten Bistro» ή το «Nassauer Hof bar». Στο ένα από τα δύο, ή και στα δύο, θα βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Όμως το «Nassauer Hof» είναι ένας ολόκληρος μαγικός κόσμος που δεν περιγράφεται με λόγια. Μια βιωματική εμπειρία που σε αιχμαλωτίζει, σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικός, να θες να ξαναγυρίσεις και να την επαναλάβεις. Στο κάτω κάτω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Βισμπάντεν, αν και όχι τόσο γνωστό στους Έλληνες, απέχει μόλις μισή ώρα με το τρένο ή το αυτοκίνητο από τη Φρανκφούρτη και τέσσερις ώρες (με αεροπλάνο) από την Αθήνα.

INFO

Nassauer Hof Kaiser-Friedrich Platz 3-4, τηλ.: (+46) 0611 133-0, www.nassauer-hof.de.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.