Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πιο πλούσιο και χορταστικό από ποτέ, σας ετοιμάζει για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

Taste & Travel 2025 εξώφυλλο

Στο πιο πλούσιο, ταξιδιάρικο και λαχταριστό τεύχος που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, το καλοκαιρινό Taste & Travel που θα βρείτε την Πέμπτη 5 Ιουνίου στα περίπτερα, προαιρετικά, μαζί με το "αθηνόραμα", σας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Ελλάδα αλλά και τον κόσμο και σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες και tips που θα κάνουν τις διακοπές και τις εξορμήσεις σας αξέχαστες.

Taste & Travel 12 - Μήλος 2025

Taste & Travel 12 - Αντίπαρος 2025

Από τη Μήλο ως το Μέξικο Σίτυ κι απ’ την κινηματογραφική Μεσσηνία μέχρι τις παραδεισένιες Φιλιππίνες, οι συντάκτριες και συντάκτες μας δοκίμασαν μεθυστικές γεύσεις και βούτηξαν σε μαγευτικά ακρογιάλια, για να καταγράψουν τα μυστικά των πιο ονειρεμένων προορισμών.

Έγραψαν από την αρχή το χάρτη της Σίφνου, εστίασαν στην εναλλακτική γοητεία της Ηλείας, θαύμασαν τα εκτός ραντάρ θέλγητρα της Αντιπάρου και μέτρησαν ένα – ένα τα καφενεία του Αποκόρωνα στην Κρήτη, αναζητώντας τη χαμένη τέχνη του αργού ταξιδιού. Δοκίμασαν μία - μία της πιτσαρίες της Νάπολης, ξετρύπωσαν τα πιο ενδιαφέροντα tapas bars της Κόρδοβας, σκαρφάλωσαν στις πιο μουράτες ταράτσες του Παρισιού και θαύμασαν τις πυραμίδες από τη σάλα του Grand Egyptian Museum, του ολοκαίνουριου και μεγαλύτερου αρχαιολογικού μουσείου του κόσμου. Και στην επιστροφή, μάζεψαν τις καλύτερες συνταγές των Κυκλάδων για τα καλοκαιρινά τραπέζια σας, ενόσω η Λίλα Μπακλέση τους αφηγούνταν ταξιδιωτικές ιστορίες από τις εποχές που γυρνούσε ολόκληρη την Ευρώπη… χωρίς GPS!

Taste & Travel 12 - Φιλιππίνες 2025

Taste & Travel 12 - Νάπολη 2025

Επισκέφθηκαν πρωτοπόρα ξενοδοχεία στην Ινδονησία, αλλά συγκέντρωσαν και μερικές από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις διαμονής σε όλη την Ελλάδα, δοκίμασαν πρωτοπόρα εστιατόρια σε Ευρώπη και Ασία, συνομίλησαν με οραματιστές σεφ και συγκέντρωσαν τα πιο ενδιαφέροντα επισκέψιμα οινοποιεία του καλοκαιριού.

Taste & Travel 12 - Chef Pam 2025

Taste & Travel 12 - Travel Bites 2025

Και μαζί, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας, που μας περιμένει πιο ανανεωμένη από ποτέ με ταβέρνες και εστιατόρια - προορισμός και τα μυστικά των σεφ τους, από την Καλντέρα της Σαντορίνης και τα καλντερίμια της Μυκόνου, ως τα όλο πιο ανερχόμενα Επτάνησα, τις αμμουδιές της Μεσσηνίας, την καταπράσινη Χαλκιδική και γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Taste & Travel 12 - Σεφ του Καλοκαιριού 2025

Με το πιο πλούσιο τεύχος του Taste & Travel ανά χείρας λοιπόν, κρατήστε σημειώσεις, κάντε όρεξη και φτιάξτε βαλίτσες για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Hermea Grand Mountain Villa & Spa: Πολυτέλεια και Φύση στην Κορυφή της Κορινθίας

Με τη διεθνή διάκριση στα Elite Awards 2025, η Hermea Grand Mountain Villa & Spa στο οροπέδιο του Φενεού προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη ορεινή εμπειρία.

11/11/2025

Divani Meteora Hotel: Πολυτέλεια στη σκιά των βράχων

Στους πρόποδες των Μετεώρων, που έχουν χαρακτηριστεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO, το ξενοδοχείο – ορόσημο της περιοχής, στη σκιά των θεόρατων, επιβλητικών βράχων, είναι σημείο συνάντησης της παράδοσης με την πολυτέλεια.

Ανταπόκριση απ' τη World Travel Market 2025 του Λονδίνου - Ταξιδιωτικές τάσεις και προορισμοί

Το ταξίδι αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για καταναλωτές που αναζητούν όλο και πιο αυθεντικές, εξατομικευμένες εμπειρίες - παρά τις οικονομικές προκλήσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2025: Oινοποιεία και εκδρομές για να τη γιορτάσεις καταλλήλως

Για να κάνεις αυτή την Κυριακή ακόμα πιο "γεμάτη" και εκδρομική, ιδού προτάσεις και ιδέες για εξορμήσεις σε οινοποιεία για να ζήσεις με "δόξα και τιμή" την φετινή έκδοση της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού.

Περίπατοι και γεύσεις στα υπέροχα χωριά του Μαινάλου

Δυόμιση μόλις ώρες απέχουν τα highlands της Αρκαδίας για ένα διάλειμμα αναζωογόνησης με ανάσες οξυγόνου στα πυκνά ελατοδάση του Μαινάλου, βόλτες σε πετρόχτιστα ιστορικά χωριά και αυθεντικές γεύσεις της αρκαδικής παράδοσης.

Και όμως η Κως έχει (και) Κρασί!

Αν ούτε εσύ δεν γνώριζες ότι το νησί του Ιπποκράτη έχει ανοίξει "νέο" οινικό κεφάλαιο με τον οινοτουρισμό να ανθίζει και να ξετυλλίγεται, αυτή η αποστολή στην Κω θα στο επιβεβαιώσει μέσα από ξεχωριστές στάσεις που πραγματοποιήσαμε σε αμπελώνες και οινοποιεία. Και ναι λοιπόν η Κως έχει (και) Κρασί.