"Avant Mar": Έναρξη της νέας σεζόν στην Πάρο με γαστρονομικές διακρίσεις

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα τουριστική σεζόν, προσφέροντας τη συνύπαρξη πολυτέλειας, αυθεντικής φιλοξενίας και γαστρονομικών εμπειριών.

Avant Mar

Το "Avant Mar", μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του για τη φετινή τουριστική σεζόν, ξεκινώντας στις 16 Απριλίου, και προσφέροντας μια εμπειρία πολυτέλειας και φιλοξενίας στην καρδιά των Κυκλάδων.

Η Γενική Διευθύντρια του "Avant Mar", Άννα Ασημακοπούλου, αναφέρει: "Το 'Avant Mar' αντανακλά τη γοητεία του νησιού, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση τοπικών προϊόντων και στη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις. Ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες μας να βυθιστούν στη ζεστή φιλοξενία της παριανής κοινότητας, δημιουργούμε έναν ουσιαστικό δεσμό με τον προορισμό, εδραιώνοντας παράλληλα το 'Avant Mar' ως ένα luxury brand."

Πολυτέλεια & αυθεντική φιλοξενία στην Πάρο

Το "Avant Mar", που βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία Πιπέρι της Νάουσας, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, γαστρονομίας και χαλάρωσης. Με τη μίνιμαλ αισθητική του, το ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτέλεια με την απόλυτη αρμονία με το κυκλαδίτικο τοπίο. Φέτος, το "Avant Mar" αναδεικνύεται ως κορυφαίος pet-friendly προορισμός, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Avant Mar

Γαστρονομικός προορισμός

Το εστιατόριο "Thymes", το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Απριλίου, προσφέρει σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον. Από τις 7 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του διάσημου "Matsuhisa Paros", ενώ στις 24, 25 και 26 Ιουνίου το εστιατόριο θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, με την παρουσία του παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa.

Φέτος, το "Matsuhisa Paros" τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο στα ετήσια βραβεία γαστρονομίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην κορυφαία ποιότητα και τη δημιουργικότητα.

Nobu Matsuhisa

Ένα gin & tonic bar με signature cocktails 

Η εμπειρία στο "Avant Mar" δεν περιορίζεται μόνο στη γαστρονομία. Το "Gin & Tonic Bar The Bridge" προσφέρει στους επισκέπτες premium cocktails και θέα στο Αιγαίο, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και κοινωνικές συναντήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Kastanea House and Bar: Το αλπικό σαλέ του Καρπενησίου

Στην καρδιά του Αγίου Νικολάου, λίγο έξω από το Καρπενήσι, το "Kastanea House and Bar" δίνει νέο νόημα στη φράση "διαμονή με προσωπικότητα".

07/11/2025

Ξενώνας Μπελλαίικο: Σπιτική φιλοξενία με θέα στην καρδιά της Αρκαδίας

Μέσα στο πυκνό ελατόδασος και μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της γραφικής Στεμνίτσας, το Μπελλαίικο είναι ένα από τα πιο γοητευτικά δείγματα παραδοσιακής αρκαδικής φιλοξενίας.

Πώς και γιατί το Rosewood Hong Kong αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Εκτός από το καλύτερο μπαρ του πλανήτη, στο Χονγκ Κονγκ έχει έδρα και το κορυφαίο ξενοδοχείο του μάταιου τούτου κόσμου για το 2025. Το Rosewood Hong Kong διαθέτει τον τρόπο του -αλλά και μπόλικους λόγους- να κερδίζει κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Τι αλλάζει προσεχώς στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean Airlines

Οι διαφοροποιήσεις για τις βαθμίδες Silver και Gold της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας.

Πώς είναι να δοκιμάζεις ένα κορυφαίο παλαιωμένο τσίπουρο στις παρυφές των Μετεώρων

Με οικοδεσπότη τον Κώστα Τσιλιλή, τον δημιουργό του πρώτου εμφιαλωμένου τσίπουρου στη Θεσσαλία, περάσαμε ένα αξέχαστο διήμερο στον τόπο του, ανακαλύπτοντας την ιστορία, τη γεύση και την ψυχή κάθε γουλιάς του Dark Cave Black.

Εξερευνώντας τα ωραιότερα οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας

Η Τοσκάνη και το Μπορντό; Ωραίες, αλλά όχι σαν την Βόρεια Ελλάδα! Μερικά οινοποιεία-κομψοτεχνήματα μας ανοίγουν τις πόρτες τους.

Ένα ξενοδοχείο της Αθήνας στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2025

Το Rosewood Hong Kong στην κορυφή του πλανήτη, το αθηναϊκό Four Seasons ξανά στην περίφημη λίστα των The World's 50 Best Hotels.