"Avant Mar": Έναρξη της νέας σεζόν στην Πάρο με γαστρονομικές διακρίσεις

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα τουριστική σεζόν, προσφέροντας τη συνύπαρξη πολυτέλειας, αυθεντικής φιλοξενίας και γαστρονομικών εμπειριών.

Avant Mar

Το "Avant Mar", μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του για τη φετινή τουριστική σεζόν, ξεκινώντας στις 16 Απριλίου, και προσφέροντας μια εμπειρία πολυτέλειας και φιλοξενίας στην καρδιά των Κυκλάδων.

Η Γενική Διευθύντρια του "Avant Mar", Άννα Ασημακοπούλου, αναφέρει: "Το 'Avant Mar' αντανακλά τη γοητεία του νησιού, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση τοπικών προϊόντων και στη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις. Ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες μας να βυθιστούν στη ζεστή φιλοξενία της παριανής κοινότητας, δημιουργούμε έναν ουσιαστικό δεσμό με τον προορισμό, εδραιώνοντας παράλληλα το 'Avant Mar' ως ένα luxury brand."

Πολυτέλεια & αυθεντική φιλοξενία στην Πάρο

Το "Avant Mar", που βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία Πιπέρι της Νάουσας, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, γαστρονομίας και χαλάρωσης. Με τη μίνιμαλ αισθητική του, το ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτέλεια με την απόλυτη αρμονία με το κυκλαδίτικο τοπίο. Φέτος, το "Avant Mar" αναδεικνύεται ως κορυφαίος pet-friendly προορισμός, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Avant Mar

Γαστρονομικός προορισμός

Το εστιατόριο "Thymes", το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Απριλίου, προσφέρει σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον. Από τις 7 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του διάσημου "Matsuhisa Paros", ενώ στις 24, 25 και 26 Ιουνίου το εστιατόριο θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, με την παρουσία του παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa.

Φέτος, το "Matsuhisa Paros" τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο στα ετήσια βραβεία γαστρονομίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην κορυφαία ποιότητα και τη δημιουργικότητα.

Nobu Matsuhisa

Ένα gin & tonic bar με signature cocktails 

Η εμπειρία στο "Avant Mar" δεν περιορίζεται μόνο στη γαστρονομία. Το "Gin & Tonic Bar The Bridge" προσφέρει στους επισκέπτες premium cocktails και θέα στο Αιγαίο, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και κοινωνικές συναντήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Espera, το πρώτο 5* ξενοδοχείο της Κιμώλου

Με σαφή ταυτότητα, κυκλαδίτικη αισθητική και σύνδεση με τον τόπο, διευρύνει τις επιλογές φιλοξενίας στο νησί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Σε αυτό το παραδοσιακό αρκαδιανό σπίτι θα φωλιάζουμε τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου

Στα Λαγκάδια, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας, κοντά στην Αθήνα, τρεις αυτοτελείς design κατοικίες για φθινοπωρινές διακοπές, μία και μία!

Φύση, ιστορία και γεύσεις: Η Μαύρη Θάλασσα όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Ένα ταξίδι στη Μαύρη Θάλασσα σημαίνει καθαρός αέρας, ορεινά τοπία, αυθεντική κουζίνα και μυστικά χωριά που περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Βρήκαμε ένα μικρό χωριό χαλάρωσης και νοστιμιάς στην αγκαλιά της φύσης της λίμνης Πλαστήρα

Σε υψόμετρο 900 μέτρων, ανάμεσα στο χωριό Μπελοκομίτης και στο φράγμα της λίμνης Πλαστήρα, το ξενοδοχείο και εστιατόριο Κτήμα Αλωνάκι είναι μια νόστιμη έκπληξη.

Στο hot Κυκλαδονήσι δεν πήγαν όλα και τόσο καλά...

Τουρισμός στον αυτόματο. Μερικά πράγματα που έμαθα στις φετινές διακοπές, στο επόμενο hot νησί των Κυκλάδων.

Το "Piccadill Luxury Villas" φέρνει την Αναγέννηση στη Μεθώνη

Ανάμεσα στη Μεθώνη και τη Φοινικούντα, σε ένα τοπίο που ισορροπεί ανάμεσα στη γαλήνη και τη ζωηρή μεσσηνιακή φύση, το Piccadill Luxury Villas επανασυστήνει την έννοια της φθινοπωρινής απόδρασης. Εδώ, η ατμόσφαιρα της Αναγέννησης συναντά το σύγχρονο design, σε βίλες που αποπνέουν κομψότητα, άνεση και διακριτική πολυτέλεια.

Το Hero District είναι το πρώτο μουσείο με υπερήρωες στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Παντογυιός έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό μουσείο στη Σύρο.