"Tra Due": Ιταλική φινέτσα σε ατμοσφαιρικό σκηνικό

Tra Due Κεφαλονιά

Το νέο στολίδι της πλατείας Καββαδία, στο κεντρικότερο σημείο του γραφικού Φισκάρδου, η "Μικρή Ιταλία" της Κεφαλονιάς, ισορροπεί ανάμεσα σε δύο αγαπημένους κόσμους, "tra due mondi" όπως υποδηλώνει και η ονομασία του εστιατορίου: την Ιταλία, με τα πολλά και συναρπαστικά γαστρονομικά πρόσωπα και την Ελλάδα, μια απολαυστική φιέστα καλοκαιρινών γεύσεων και αρωμάτων.

Tra Due Κεφαλονιά

Με φόντο λοιπόν το επιβλητικό, βενετσιάνικης φινέτσας αρχοντικό στο οποίο στεγάζεται το εστιατόριο με τα τραπεζάκια του παραταγμένα al fresco στην όμορφη πλατεία του κεφαλονίτικου οικισμού, το "Tra Due" προτείνει ένα ιταλικό μενού, στο οποίο βρίσκουν τη θέση τους classics όπως το vitello tonnato και η Paccheri Bolognese, αλλά και δημιουργικές συνθέσεις με επτανησιακό ύφος, όπως το ριζότο με σπαράγγια, γκοργκοντζόλα και κουμκουάτ.

Tra Due Κεφαλονιά

Εκλεκτές γεύσεις και αρώματα Ιταλίας κι Ελλάδας για όλες τις αισθήσεις που απογειώνονται με τη συνοδεία εκλεκτού κρασιού από την πλούσια συλλογή επιλεγμένων ετικετών από οινοποιεία και των δύο χωρών.

Πλατεία Καββαδία, Φισκάρδο, Κεφαλονιά, 2674041773, tradue.gr, FB: Tra Due, IG: @tradue_restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!