"Elaia Luxury Suites": Ιδιωτικότητα και πολυτέλεια σε πρώτο πλάνο

Όχι σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες ανά την Ελλάδα από τα νότια προάστια μέχρι την Μύκονο και τη Μήλο, οι βίλες και οι μεζονέτες του portfolio της "Elaia Luxury Suites" αποτελούν το τέλειο ορμητήριο για απόδραση.

Elaia Luxury Suites

Ο ιδανικός προορισμός διακοπών αλλά και σύντομων αποδράσεων περιμένει όποιον θέλει να βιώσει την απόλυτη εμπειρία κάτω από έναν όρο: "απόλυτη ιδιωτικότητα και διακριτική πολυτέλεια". Με πολλαπλές επιλογές high-end διαμονής το "Elaia Luxury Suites" έχει κάτι για κάθε είδους ταξιδιώτη που αρέσκεται στην προσωποποιημένη premium φιλοξενία. 

Elaia Luxury Suites

Όχι σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες ανά την Ελλάδα από τα νότια προάστια μέχρι την Μύκονο και τη Μήλο, οι βίλες και οι μεζονέτες του portfolio της "Elaia Luxury Suites" αποτελούν το τέλειο ορμητήριο για απόδραση στα down town σημεία της κάθε περιοχής. Σύγχρονο design και comfort φιλοσοφία συνθέτουν το μωσαϊκό της γοητευτικής φιλοξενίας στα πιο προικισμένα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινώντας από την Γλυφάδα και φτάνοντας στο Λαγονήσι και στη Βούλα ενώ την δική τους κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα χαρίζουν οι βίλες στην καρδιά της Μυκόνου και στον ολοζώντανο Αδάμαντα της Μήλου.

Elaia Luxury Suites

Με σημεία αναφοράς τις εξαιρετικά προσεγμένες υπηρεσίες σε κάθε τομέα και την ολιστική προσέγγιση της ελληνικής φιλοξενίας, η έμπειρη ομάδα των "Elaia Luxury Suites" με κάθε είδους υπηρεσία concierge φροντίζει τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις για τη μεταφορά αλλά και μια γκάμα επιλογών για εκδρομές, δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία στην περιοχή. Η ιδιωτικότητα που μπορεί να προσφέρει μια πολυτελής εξοχική κατοικία πάει χέρι- χέρι με όλες τις παροχές και ανέσεις που είναι συνώνυμες με ξενοδοχεία πέντε αστέρων. 

Αναλόγως με την τοποθεσία, καθεμιά από τις βίλες και σουίτες υπηρετεί το concept μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, πάντοτε ταιριαστή με το οικιστικό τοπίο, εξασφαλίζοντας ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση ενώ βρίσκεστε είτε στο πιο ζωντανό νησί των Κυκλάδων ή ακόμη στην γοητευτική Ριβιέρα της Αττικής. 

Elaia Luxury Suites

Αν σε όλα αυτά προστεθεί και το eco-friendly προφίλ, που είναι εμφανές ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες με συστήματα smart home και "πράσινες" εκδοχές κλασικών υπηρεσιών, καταλαβαίνουμε ότι οι πασχαλινές αποδράσεις με την υπογραφή της "Elaia Luxury Suites" είναι ένα check in που θα κάνουμε ξανά και ξανά.

www.elaialuxurysuites.gr, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.