Το γιορτινό περιοδικό Taste & Travel την Πέμπτη στα περίπτερα μαζί με το αθηνόραμα

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα. Μη χάσετε το χειμωνιάτικο Taste & Travel την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, προαιρετικά, μαζί με το αθηνόραμα.

Taste & Travel 09 χειμώνας 2023 2024

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, τα ταξίδια του χειμώνα μας καλούν να φτιάξουμε βαλίτσες και μικρές και μεγάλες αποδράσεις, κι εμείς κάναμε την αρχή γυρίζοντας την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, για να σας ετοιμάσουμε την πιο νόστιμη και ταξιδιάρικη έκδοση του χειμώνα: το περιοδικό Taste & Travel που κυκλοφορεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, μαζί με το αθηνόραμα στα περίπτερα.

Ταξιδέψαμε στις πιο νόστιμες γωνιές της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεντρώσαμε τους ηγέτες της γεύσης της να φωτογραφηθούν για το εξώφυλλό μας στο ίσως ομορφότερο χωριό της Ελλάδας: το Νυμφαίο. Συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες διευθύνσεις της Θεσσαλονίκης, που αποδεικνύουν γιατί η βασίλισσα του Βορρά παραμένει σταθερό μας χειμωνιάτικο ραντεβού. Οργώσαμε τα βουνά της Αρκαδίας και της Ευρυτανίας για να νιώσουμε από πρώτο χέρι το χάδι της ορεσίβιας φιλοξενίας. Χαράξαμε τις καλύτερες διαδρομές τις Ηπείρου, από τα Γιάννενα ως τα Τζουμέρκα κι από εκεί πίσω στα Ζαγοροχώρια, κι ύστερα κατεβήκαμε στην Κρήτη, για ένα ατμοσφαιρικό city break στα Χανιά, που αποδεικνύει ότι ο χειμώνας τους πάει πολύ.

Και δεν είναι μόνο αυτά: βάλαμε το Λονδίνο στο σέικερ για να επιβεβαιώσουμε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει μια μητρόπολη του fine drinking, περάσαμε Ίνσμπρουκ και Σάλτσμπουργκ από αλπικό crash test για να καταλήξουμε στο ποια πόλη θα γίνει η χριστουγεννιάτικη αγαπημένη μας για φέτος, σημειώσαμε τις πιο άγνωστες γωνιές του Άμστερνταμ, ανακαλύπτοντας ότι η πόλη του Άμστελ καταφέρνει να διατηρεί το εναλλακτικό της προφίλ ζωηρό και ενδιαφέρον, και συντάξαμε έναν απόλυτο, insider’s οδηγό για το Παρίσι, που θα κάνει ακόμη και τους πρωτάρηδες της Πόλης του Φωτός να νιώσουν πραγματικά ντόπιοι.

Επιπλέον, σημειώσαμε εκθέσεις - ωδές σε γυναίκες - πρότυπα, φάγαμε πιάτο – πιάτο τη Λισαβόνα και το Κασκάις, μεθύσαμε απ’ τα φρεσκοφουρνισμένα αρώματα της νέας τάσης του fine baking, ξεναγηθήκαμε στο Μοντρεάλ από τον σεφ Μιχάλη Μερζένη και στο νέο Grand Egyptian Museum από την exec strategy director Αίγλη Μπαλαμάτση, φύγαμε για άγνωστο προορισμό σε μια από τις πιο συναρπαστικές νέες τάσεις του ταξιδιού, και μαρκάραμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα εστιατόρια, ξενοδοχεία και eco καταλύματα της χρονιάς, για έναν χειμώνα που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Συναντήστε μας την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στα περίπτερα, και ελάτε να φύγουμε μαζί για τα καλύτερα χειμερινά μας ταξίδια!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.