Το "Avant Mar" δένει στην Πάρο και φέρνει μαζί του το "Matsuhisa"

Μία πεντάστερη άφιξη στρέφει το ταξιδιωτικό όσο και το γαστρονομικό ενδιαφέρον στη Νάουσα.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο

Μία ακόμη σημαντική ξενοδοχειακή πινέζα αποκτά ο καλοκαιρινός χάρτης της Πάρου, καθώς το 5* "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, φέρνοντας παράλληλα για πρώτη φορά στο νησί το κορυφαίο εστιατορικό brand name που ακούει στο όνομα "Matsuhisa".

Άφιξη 5 αστέρων στη Νάουσα

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού "Avant Garde" αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του μία ανάσα από τη θάλασσα, το "Avant Mar" απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και  38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 2

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 1

Η θαλασσινή αύρα και η αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού αποτυπώνονται σε κάθε έκφανση του ξενοδοχείου, με την αρχή να αποτελεί το λογότυπό του - εμπνευσμένο από το αλμυρίκι (χαρακτηριστικό δέντρο των παραλιών των Κυκλάδων και της Μεσογείου). Από εκεί αντλείται και η χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. 

Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του "Avant Mar" συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Focus στη γεύση με επίκεντρο το "Matsuhisa"

Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu και σε συνδυασμό με τη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου, το "Matsuhisa" εμπλουτίζει τη γαστρονομική εμπειρία στο νησί, προσθέτοντας fine dining και fusion στοιχεία. 

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 4

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 3

Το διεθνές brand "Matsuhisa" αναλαμβάνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τη γνωστή Nobu-Style κουζίνα, που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού. Με τη μαγευτική θέα να απλώνεται στο Αιγαίο και με ατμόσφαιρα που ισορροπεί στην απέριττη πολυτέλεια και την απλότητα, εγγυάται ένα ταξίδι στα άδυτα της φιλοσοφίας του διάσημου σεφ-restaureur, που υπηρετεί άψογα και νόστιμα τις σύγχρονες, υψηλές απαιτήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο executive chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του "Avant Mar". Δίπλα στο κύμα και με θέα το Αιγαίο, το all-day restaurant υπηρετεί τo κόνσεπτ του bistronomy, με κλασικά πιάτα να προσεγγίζονται με σύγχρονη ματιά αλλά και τη δημιουργικότητα του σεφ Κατσάνου. Ο τελευταίος τιμά τα ντόπια υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς, με απώτερο σκοπό γεύματα-φόρο τιμής στις ελληνικές και κυκλαδίτικες γεύσεις. 


Info

Avant Mar
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος
www.avantmar.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.