Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία

Αναζητάτε ιδέες για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής; Από την ορεινή Αρκαδία στην Αράχοβα και από το Πήλιο στο Καϊμακτσαλάν, όπου και όπως ονειρεύεστε τις χριστουγεν­νιάτικες διακοπές σας, σκανάραμε το τοπίο και συγκεντρώσαμε προτάσεις ξενοδοχείων για κάθε στιλ, για να βρείτε το δικό σας!

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία

Αναζητάτε ιδέες για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής; Από την ορεινή Αρκαδία στην Αράχοβα και από το Πήλιο στο Καϊμακτσαλάν, όπου και όπως ονειρεύεστε τις χριστουγεν­νιάτικες διακοπές σας, σκανάραμε το τοπίο και συγκεντρώσαμε προτάσεις ξενοδοχείων για κάθε στιλ, για να βρείτε το δικό σας!

Πελοπόννησος ολοταχώς!

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 1
«Alkyon Resort Hotel & Spa», Βραχάτι

Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με καλή σχέση value for money, το Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας προσφέρει, μεταξύ άλλων, και την επιλογή all inclusive με ρεβε­γιόν, προγράμματα δημιουργικής παιδικής απασχόλησης και βραδιές με DJ. Η προσφορά ισχύει από 23/12 έως 3/1 και –με ελάχιστη παραμονή δύο διανυκτερεύσεων– περιλαμβάνει all inclusive πακέτο (2741052010, από € 60 ανά διανυκτέρευση κατ’ άτομο. Η διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών είναι δωρεάν ).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 2
«Έλαφος Natural Boutique Hotel & Spa», Ελληνικό

Στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού­ του Ελληνικού Αρκαδίας, εναρμονισμένο με τη φύση, βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Έλαφος Natural Boutique Hotel & Spa, που άνοιξε τις πύλες του στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Χτισμένο με σεβασμό προς το περιβάλλον, από πέτρα και ξύλο, και ακολουθώντας τις γραμμές της αρκαδικής αρχιτεκτονικής, το ξενοδοχείο δια­θέτει 7 σουίτες 30-55 τ.μ. με τζάκι κι εξαιρετικά στρώματα για να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο.

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 3

Επίσης υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, spa με υδρομασάζ, σουηδική σάουνα και παραδοσιακό χτιστό ατμόλουτρο με σκοτσέζικο ντους. To εορταστικό πακέτο τριήμερης διαμονής κοστίζει € 420 σε δίκλινο ή € 480 σε σουίτα και περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ και χρήση του γυμναστηρίου. Το πρωινό σερβίρεται με παραδοσιακά τοπικά εποχικά προϊόντα στους προσεγμένους, ζεστούς κοινόχρηστους χώρους (2791031600, 6944445776).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 4
«Nefeles Luxury Residences & Lounge», Άνω Καρδαράς

Το πετρόχτιστο Nefeles Luxury Residences & Lounge στον Άνω Καρδαρά Αρκαδίας προσφέρει εξαιρετική­ θέα στο ελατόδασος που αγκαλιάζει­ τις κατοικίες κι εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό του Μαινάλου. Η προσφορά των € 689 περιλαμβάνει τρεις δια­νυκτερεύσεις σε Deluxe Residence with Mountain View για δύο ενήλικους κι ένα παιδί έως 12 ετών, πρωινό σε μπουφέ, μπουκάλι κρασί και γλυκό καλωσορίσματος αλλά και concierge service. Επίσης παρέχεται δωρεάν περιπατητική εκδρομή στο χωριό και στη γύρω περιοχή με ξεναγό (2796022771, 2796022871).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 5
«Μπελλαίικο», Στεμνίτσα

Προσεγμένος ξενώνας που στεγάζεται σε αναπαλαιωμένο οίκημα του 17ου αιώνα, το Μπελλαίικο βρίσκεται σε άκρως προνομιακή θέση στο δάσος, με υπέροχη θέα στη Στεμνίτσα και στα γύρω βουνά. Must το πολύ καλό πρωινό. Σημειώστε ακόμη ότι φέτος, κατά την περίοδο των γιορτών, θα πραγματοποιούνται workshops στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας, ενώ κατόπιν συνεννόησης θα μπορείτε να «μαγειρέψετε με τη Νένα» (2795081286, 6976607967, δίκλινο από € 80).

Το boutique hotel Κυρίμαι στον Γερο­λιμένα της Λακωνικής Μάνης, που αναδείχτηκε το πιο ρομαντικό ιστορικό­ ξενοδοχείο στα φετινά βραβεία των Historic Hotels of Europe, ξεχωρίζει για την αισθητική και τις γεύσεις του, ενώ η θέα από την πισίνα προς το βράχο του Κάβο Γκρόσο είναι όλα τα λεφτά. Για τις γιορτές υπάρχει η προσφορά «stay 3 - pay 2», που ισχύει στις 26-29/12 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων (2733054288, από € 120 με πρωινό).

Οι τρεις σουίτες του Moni Emvasis, στην αρχή του κεντρικού στενού του Κάστρου της Μονεμβασιάς, συνδυάζουν την ξεχωριστή αίσθηση του μεσαιωνικού κτιρίου με την υπέροχη θέα και τη chic πολυτέλεια, ενώ το αδελφό εστιατόριο «Χρυσόβουλο» προσφέρεται για ρεβεγιόν και γκουρμέ τσιμπολογήματα στο wine bar (2732062122, 2723062022, από € 173).

Στερεά Ελλάδα, σταθερή επιλογή

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 6
«Elatos Resort & Health Club», Αγόριανη

Στο ελατοσκέπαστο σκηνικό του Παρνασσού, στα όρια του εθνικού δρυμού, τα πολυτελή chalets και οι ατμοσφαιρικοί κοινόχρηστοι χώροι του Elatos Resort & Health Club δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα πακέτα προσφορών για την εορταστική περίοδο για δύο ενήλικους κι ένα παιδί έως 10 ετών είναι στα € 390 ανά διανυκτέρευση σε classic chalet. Στην τιμή περιλαμβάνονται πρωινό, γεύμα Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, ελεύθερη χρήση της πισίνας και συμμετοχή στα προγράμματα fitness, σε συνδυασμό με πολλές δραστηριό­τητες για μικρούς και μεγάλους (2234061162).

Ρουστίκ οικογενειακό ξενοδοχείο, το Μπαλκόνι της Αγόριανης ποντάρει στην προσωπική φιλοξενία στο γραφικό χωριό της Αγόριανης. Στα συν το πρωινό με τις ξακουστές πίτες της Ευμορφίας και το ζυμωτό ψωμί, όπως επίσης και η πολύ καλή κρεατοφαγική ταβέρνα του ισογείου. Για την περίοδο των γιορτών το δίκλινο δωμάτιο είναι στα € 159 κατ’ άτομο για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό και 3 γεύματα.

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 7
«Santa Marina Arachova», Αράχοβα

Το πολυτελές Santa Marina Arachova προσφέρεται για χαλάρωση με ωραία θέα και άνετη πρόσβαση στο κέντρο της Αράχοβας. Η εορταστική προσφορά ξεκινά από τα € 165 για δίκλινο ανά ημέρα (2267031230), ενώ δεν λείπουν τα καθιερωμένα και πλούσια εορταστικά brunches.

Έμφαση στη resort πολυτέλεια­, την ευεξία και τη χαλάρωση­ υπόσχεται το Santa Marina Arachova Resort & Spa λίγο έξω από την Αράχοβα. Η ατμόσφαιρα­ θυμίζει αλπικό τοπίο και οι σουίτες είναι ιδιαίτερης αισθητικής. Με εξαιρετικό επίπεδο εγκαταστάσεων προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων. Η προσφορά για τις φετινές γιορτές είναι στα € 260 για δίκλινο δωμάτιο ανά ημέρα (2267031954).

Στο δρόμο προς το χιονοδρομικό, με μοναδική θέα στις βουνοκορφές του Παρνασσού και στην κοιλάδα των Δελφών, το Domotel Anemolia Mountain Resort συνδυάζει πολυτέλεια, χαλάρωση και διασκέδαση. Οι τιμές ξεκινούν από € 97 κατ’ άτομο ανά διανυκτέρευση. Στο πακέτο περιλαμβάνονται πρωινός μπουφές, δείπνο ρεβεγιόν κι εορταστικό brunch (2267031640-1).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 8
«Marpessa», Αγρίνιο

Μέλος του δικτύου Historic Hotels of Europe, το βραβευμένο Marpessa στο Αγρίνιο έχει γίνει προορισμός. Το all day «Bistro17» αποτελεί meeting point, ενώ το πλήρως εξοπλισμένο «9 Limnes Hammam & Spa» προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Φέτος τις γιορτές οι τιμές ξεκινούν από € 90 ανά διανυκτέρευση για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ελεύθερη είσοδο στο spa και χρήση του γυμναστηρίου. Δεν λείπουν όμως και τα ευφάνταστα εορταστικά μενού και οι μουσικές εκπλήξεις μαζί με τα εγκαίνια του πρώτου roof garden της πόλης του Αγρινίου στην ταράτσα του ξενοδοχείου (2641047500).

Στο μαγευτικό Καρπενήσι το προσεγμένο συγκρότημα The View Village προσφέρει πολλά περισσότερα από την πανοραμική θέα που αφήνει να εννοηθεί το όνομά του. Για την εορταστική περίοδο οι τιμές ξεκινούν από € 250 για το δίκλινο ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν πρωινό, υδροθεραπεία με καταρράκτη νερού στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα­, χαμάμ και χρωματοθεραπεία. (2237080600)

Φιλόξενη μονάδα σε ήσυχο σημείο, μες στη φύση, και σε κοντινή απόσταση από το Καρπενήσι το Πάνδοκος Γη στη Μυρίκη έχει υπέροχη θέα στα βουνά και άνετα δωμάτια σε προσιτές τιμές. Για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υπάρχουν πακέτα τριών διανυκτερεύσεων στα € 250 (από αρχική τιμή € 300) με πρωινό και ένα παιδί έως 10 ετών δωρεάν, ενώ για τα Φώτα το αντίστοιχο πακέτο κοστίζει € 160 (από € 190). (6932999922)


Θεσσαλία για όλους

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 9
«Valis Resort Hotel», Αγριά

Σταθερή αξία το Valis Resort Hotel στην Αγριά Βόλου με τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και τη θέα προς το Πήλιο και τον Παγασητικό μας περιμένει με χορωδία, δώρα-εκπλήξεις και Άγιο Βασίλη δίπλα στο τζάκι. Το τετραήμερο πακέτο ξεκινά από € 469 για δύο ενήλικους κι ένα παιδί έως 12 ετών. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται πρωινό σε μπουφέ, δείπνο, τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς συνοδεία ζωντανής μουσικής, 12ωρη απασχόληση των παιδιών, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας (2428097260-5).

Το Portaria Hotel & Spa διαθέτει συνολικά 80 δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το εορταστικό πακέτο για 3 διανυκτερεύσεις σε classic δίκλινο είναι στα € 547 και περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ, ρεβεγιόν, εορταστικό γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς κι ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου (2428090000).

Οι Chroma Pelion Villas στην Κάτω Γατζέα Πηλίου είναι 6 ανεξάρτητες κι εξαιρετικά προσεγμένες και πλήρως εξοπλισμένες πολυτελείς κατοικίες σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Η φετινή εορταστική προσφορά είναι στα € 160 ανά διανυκτέρευση για οικογένεια με δύο παιδιά (2423022030, 6978902381).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 10
«Pelion Resort», Πορταριά

Χτισμένο σαν πηλιορείτικο χωριό­, το Pelion Resort στην Πορταριά­ του Πηλίου είναι μια καλή και family friendly επιλογή. Το δίκλινο με πρωινό και ρεβεγιόν (Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς) με εορταστικό μπουφέ και ζωντανή μουσική κοστίζει € 425 για 3 διανυκτερεύσεις (2428099990).

Το Ίρις Παραδοσιακοί Ξενώνες και Σουίτες στην Τσαγκαράδα του Πηλίου έχει από τη μία πλευρά­ θέα στο βουνό και από την άλλη στο Αιγαίο. Παραδοσιακό στιλ, πινελιές μπαρόκ αισθητικής και παλ χρώματα δίνουν τον τόνο σε καθένα από τα 14 πολυτελή δωμάτια του ξενώνα. Οι τιμές για την εορταστική περίοδο είναι στα € 75 για δίκλινο, € 85 για δωμάτιο με τζάκι και στα € 120 για σουίτα συμπεριλαμβανομένου πρωινού (2426049370, 6976983322).

Η Ευαγγελία Ζήση ανανέωσε το παλιό ταβερνάκι στα Κανάλια Καρδίτσας που λειτουργούσε από το 1920 και στη συνέχεια άνοιξε και τον ξενώνα Εν Καναλίοις. Ζεστή ατμόσφαιρα και οικογενειακή φιλοξενία με μεράκι και φόντο τον θεσσαλικό κάμπο (2441039993, 6976583851, δίκλινο από € 45 με παραδοσιακό πρωινό στη σάλα του «Καναλίων Γεύσεις»).

Μακεδονία για σκιέρ και γκουρμέ

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 11
«Kleio Resort & Spa», Αμύνταιο

Το Kleio Resort & Spa στο Αμύνταιο Φλώρινας αποτελεί ξεχωριστή πρόταση με το εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας «Δέκα», το ατμοσφαιρικό spa και τον παιδότοπο. Το δίκλινο στις γιορτές ξεκινά από € 70. Στις τιμές περιλαμβάνονται το πρωινό, η χρήση του γυμναστηρίου, της πισίνας, του τζακούζι, της σάουνας και κάποια πρόγραμμα περιποίησης spa. Δεν λείπουν όμως και οι εκπλήξεις, όπως τα εορταστικά και γευσιγνωστικά events (2386020200, 2386020146).

Το πολυτελές Domotel Neve Mountain Resort στον Παλαιό­ Άγιο Αθανάσιο Πέλλας αποτελεί­ ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στο Καϊμακτσαλάν. Για την περίοδο των γιορτών υπάρχουν πακέτα τριών διανυκτερεύσεων σε τιμές από € 108 ανά άτομο την ημέρα με πρωινό, το γεύμα της παραμονής Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς και χρήση του spa και του γυμναστηρίου (2381039800).

Last minute γιορτές στα ξενοδοχεία - εικόνα 12
«Miramonte Chalet Hotel & Spa», Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Το Miramonte Chalet Hotel & Spa στο ίδιο χωριό είναι ένα design winter resort με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Η τιμή του δίκλινου είναι € 275 ανά διανυκτέρευση με πρωινό και απεριόριστη χρήση του spa (2381039904-5).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.