"Επιθεώρηση- Εγώ θα σας τα πω!": Τρεις τελευταίες παραστάσεις για την εκρηκτική επιθεώρηση

Η σπαρταριστή «Επιθεώρηση- Εγώ θα σας τα πω!» ολοκληρώνει τον κύκλο της στην Αττική. Τρεις τελευταίες παραστάσεις μένουν σε Βύρωνα, Αιγάλεω και Βριλήσσια για να απολαύσετε έναν εξαιρετικό θίασο σε μια καταιγιστική πολιτική σάτιρα.

Επιθεώρηση Εγώ θα σας τα πω! Χρήστος Συμεωνίδης©

Ψάχνετε την απόλυτη αφορμή για να γελάσετε (ή να κλάψετε, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς!) με την τρελή ελληνική μας καθημερινότητα; Η εκρηκτική παράσταση "Επιθεώρηση-Εγώ θα σας τα πω!" ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες και συνεχίζει την περιοδεία στα μεγάλα ανοιχτά θέατρα, έτοιμη να τα πει... όλα έξω από τα δόντια!

Με κείμενα των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Δημήτρη Χαλιώτη, πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και τη σκηνοθετική υπογραφή του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, η παράσταση κάνει ένα απολαυστικό remix στην επικαιρότητα. Από τα Airbnb, τα brunch με αβοκάντο και την corporate φλυαρία, μέχρι την 16ωρη εργασία, τα TikTok των πολιτικών και την "Ελλάδα 2.0", τίποτα δεν μένει ασχολίαστο.

Επιθεώρηση Εγώ θα σας τα πω!
Χρήστος Συμεωνίδης©

Στη σκηνή συντονίζεται ένας απίθανος θίασος με ζωντανή ορχήστρα: Δημήτρης Πιατάς, Ελένη Κοκκίδου, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ζερόμ Καλούτα, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αλέξης Βιδαλάκης και Θανάσης Ισιδώρου ενώνονται σε ένα ξέφρενο πανηγύρι πολιτικής σάτιρας και καυστικού χιούμορ.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες για τους σταθμούς της στην Αττική:
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου: Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" (Βύρωνας)
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου: Δημοτικό Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" (Αιγάλεω)
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου: Θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" (Νταμάρια Βριλησσίων)

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη ατάκες, ρυθμό και άφθονο γέλιο. Γιατί στην παρανοϊκή ζωή που ζούμε, η επιθεώρηση είναι η καλύτερη θεραπεία! (Διαβάστε κριτική για την παράσταση).

Προπώληση: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Η επιθεώρηση - Εγώ θα σας τα πω!

  • Επιθεώρηση
  • Διάρκεια: 120 '

Η ολοκαίνουργια εκρηκτική επιθεώρηση έρχεται να σχολιάσει την εξωφρενική πραγματικότητα της Ελλάδας 2.0, καυτηριάζοντας πρόσωπα, καταστάσεις και εμμονές της εποχής μας, με αιχμηρό χιούμορ, καταιγιστική ενέργεια και χορταστική πολιτική σάτιρα. Λατρεμένοι πρωθυπουργοί, woke agenda, προδομένες θεατρόφιλες στο κυνήγι του επόμενου sold out, «τραμπικοί» πατριώτες με χρυσές στάνες και άφθονη corporate φλυαρία, σε ένα πανηγύρι επικαιρότητας χωρίς φρένο. Χαρούμενοι εργαζόμενοι του δεκαεξάωρου, «αδιάφθοροι» εισαγγελείς που λιώνουν μπροστά σε αγαπημένους υπουργούς, αριστεροί σε κρίση ταυτότητας που αναζητούν την Ιθάκη τους και ένα πρωθυπουργικό επικοινωνιακό επιτελείο που κάνει οντισιόν για νέους fans στο Tik Tok. Υπουργοί εγκαινιάζουν βομβαρδισμένα νοσοκομεία, πρέσβειρες – superstars κάνουν διπλωματία στις πίστες, ενώ μανάδες μοιράζουν ζακέτες στα οδοφράγματα του Pride.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο "Ρομπέρτο Τσούκκο" του Κολτές στο Θέατρο Προσκήνιο

Ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί τον Δημήτρη Καπουράνη στον "Ρομπέρτο Τσούκκο" του Κολτές, που κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο Προσκήνιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/10/2026

Έχεις δει Μπαλζάκ στη σκηνή; Τον Οκτώβριο επιστρέφει "Το καταραμένο παιδί"

Αν λατρεύετε τη σκοτεινή, ατμοσφαιρική λογοτεχνία, η αριστουργηματική νουβέλα του Ονορέ ντε Μπαλζάκ ζωντανεύει ξανά στο Θέατρο Arroyo. Μια καθηλωτική ιστορία για την πατριαρχία, την εξουσία και τα οικογενειακά μυστικά.

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (19-23/10)

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 19 έως 23/10 και ξεχωρίζουν.

Η συγκλονιστική παράσταση για τη ζωή του Γιαννούλη Χαλεπά επιστρέφει για 5η χρονιά

Το ψυχογράφημα "Κοιμώμενος Χαλεπάς, ο Σαλός Άγιος" για τη σκοτεινή και λαμπερή διαδρομή του σπουδαίου Τήνιου γλύπτη έρχεται στο θέατρο Καλλιρόης.

"Σκοτάδι" πέφτει στο Αργώ με σκηνοθέτη τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Με αυστηρούς κανόνες εισόδου θα πραγματοποιηθεί το "Σκοτάδι" στο Θέατρο Αργώ, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, από 21 Οκτωβρίου.

Η "Κατάρρευση" του Φιτζέραλντ επιστρέφει στο Rabbithole για δεύτερη χρονιά

Η ομάδα Νοσταλγία επιστρέφει με την "Κατάρρευση" του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, ένα θεατρικό ταξίδι στα όρια της ψυχικής αντοχής και της φιλοδοξίας.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης θέλει ο θεατής να γελάσει και μετά να προβληματιστεί στις "Καραμέλες ούζου"

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μιλά στο "α" για τις "Καραμέλες ούζου", την κωμωδία μυστηρίου που επιστρέφει με γέλιο, ανατροπές και μια πιο πικρή αλήθεια.