Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδική τιμή εισιτηρίων

Το θέατρο της Βικτώριας γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια σε προνομιακή τιμή μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου!

Περλιμπλίν_και_Μπελίσα Μαρίζα Καψαμπέλη©

Το θέατρο Πορεία γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια (VIP, Α & Β ζώνη) στην τιμή των 15€ μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου. Η έκπτωση ισχύει μόνο για την παράσταση "Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, και μόνο για αγορές εισιτηρίων ηλεκτρονικά από το more.com.

Περλιμπλίν και Μπελίσα

Η υπόθεση

Η ιστορία είναι απλή, άσεμνη και παμπάλαια: ο Περλιμπλίν, ένας ηλικιωμένος άντρας παντρεύεται μια νεαρή λάγνα γυναίκα, για να μη μείνει μόνος κι αβοήθητος στα γεράματα· η Μπελίσα πείθεται να παντρευτεί τον πλούσιο γείτονά της για να γίνει πιο ποθητή από τους άλλους άντρες χάρη στην ομορφιά που θα της χαρίσουν τα πλούτη του. Όμως, λαχταρώντας έναν έρωτα της ηλικίας της, γοητεύεται από τον μυστηριώδη ξένο που κρύβεται τις νύχτες στον κήπο και της γράφει φλογερές επιστολές. Ο Περλιμπλίν δεν αντέχει να ζει χωρίς την αγάπη της Μπελίσα και σκοτώνει τον ανώνυμο εραστή, ενώ η Μπελίσα ανακαλύπτει την αλήθεια, χάνοντας διαμιάς σύζυγο και ερωμένο.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου, τα σκηνικά & κοστούμια του Άγγελου Μέντη, η μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, η κίνηση της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. Ερμηνεύουν: Χρήστος ΣαπουντζήςΔανάη Σαριδάκη, Μαριάννα ΠουρέγκαΦαίδρα Αγγελάκη (σε διπλή διανομή), Γιολάντα Μπαλαούρα, Έλενα Μελά, Περικλής Σιούντας. Μουσικός επί σκηνής: Κώστας Νικολόπουλος / Αθηνόδωρος Καρκαφίρης.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 5 Μαρτίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πορεία at Victoria

Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber

"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.