Ένα αλλιώτικο "Πάρτυ Γενεθλίων" έρχεται στο Major Seven για λίγες παραστάσεις

Ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει τον θεατρικό λόγο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά, αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού.

Πάρτυ Γενεθλίων

Η Σαλίνα Γαβαλά παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση "Πάρτι γενεθλίων", για ακόμη μία χρονιά, στον καινούργιο χώρο Major Seven στο Μεταξουργείο, τις Τετάρτες 6, 13 και 20 Δεκεμβρίου καθώς και ανήμερα Χριστουγέννων (Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου) και Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 1η Ιανουαρίου).

Το "Πάρτι γενεθλίων" είναι ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει τον θεατρικό λόγο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού. Με τη συνοδεία πιάνου και κοντραμπάσου, παρασύρει το κοινό σε ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι ανάτασης της ψυχής. Η παράσταση είναι ένα μείγμα θεάτρου, μουσικής και ποίησης, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται και ολογράμματα.

Πάρτυ Γενεθλίων

Λίγα λόγια για το έργο

Η ηρωίδα περνάει την ημέρα των γενεθλίων της μόνη στο σπίτι της. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και "συνομιλεί" με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να την "επισκέπτονται" πρόσωπα της ζωής της από το παρελθόν καθώς και "ρόλοι" από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη όμως "επίσκεψη" είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού. Μία επίσκεψη που τη βοηθά να γράψει την ιστορία της από την αρχή κοιτάζοντας τη ζωή με μια πιο θετική ματιά.

Πάρτυ Γενεθλίων

Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και "συνομιλεί" με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις. Πρόσωπα της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη "επίσκεψη" είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού.

Με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του "πρώην", ο Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πάρτι γενεθλίων

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 105 '

Η ηρωίδα περνάει την ημέρα των γενεθλίων της μόνη στο σπίτι της. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να την «επισκέπτονται» πρόσωπα της ζωής της από το παρελθόν καθώς και «ρόλοι» από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη όμως «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού. Μία επίσκεψη που τη βοηθά να γράψει την ιστορία της από την αρχή κοιτάζοντας τη ζωή με μια πιο θετική ματιά. Σε ολογράμματα εμφανίζονται: Ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα. Ο Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην». Ο Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ. Η μικρή Ειρήνη στο ρόλο του παιδικού εαυτού.

Major Seven

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις περισσότερες από 100 θεατρικές παραστάσεις πριν το Πάσχα

Μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη οι περισσότερες παραγωγές της φετινής σεζόν ετοιμάζονται να ρίξουν την αυλαία της χειμερινής σεζόν 2023-24. Εμείς τις χωρίσαμε σε κατηγορίες σε ένα πολυσυλλεκτικό οδηγό θεατρικών εξορμήσεων λίγο πριν το Πάσχα.

O Μάνος Καρατζογιάννης γράφει για την "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη

Δείτε νέες φωτογραφίες και διαβάστε το κείμενο του σκηνοθέτη και ηθοποιού Μάνου Καρατζογιάννη για την παράσταση του αναρχικού έργου μίας από τις πιο σημαντικές και δυναμικές γυναικείες μορφές της νεοελληνικής δραματουργίας.

Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.