Οι "Άντρες με τα όλα τους" περιοδεύουν!

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, η ξεκαρδιστική κωμωδία σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου έρχεται σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Άντρες με τα όλα τους

Η επιτυχημένη κωμωδία του θεατρικού χειμώνα στο θέατρο Βέμπο, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει ανανεωμένη σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος, φυσικά, για το "Άντρες με τα όλα τους", που σκηνοθετεί η πολύπειρη στα μιούζικαλ σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, η οποία έκανε και τη διασκευή της παράσταση στο σήμερα. Το έργο γράφτηκε στην Νέα Ζηλανδία το 1987 από τους Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν με τον τίτλο "Ladies Night". Έκτοτε, οπουδήποτε και αν ανέβηκε, γίνεται sold out.

Άντρες με τα όλα τους
Αγγελική Κοκκοβέ©

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι. Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους. Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται! Άντρες με τα όλα τους. Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και... στριπτίζ.

Επί σκηνής ερμηνεύουν οι Αντώνης Λουδάρος,  Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας,  Ντάνιελ Νούρκα, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα. Η Μαίρη Τσαγκάρη έχει δημιουργήσει τα σκηνικά, η Παναγιώτα Κοκκορού υπογράφει τα κοστούμια, η μουσική επιμέλεια είναι του Νικόλα Γουάστωρ, οι χορογραφίες της Άννας Αθανασιάδη και η επιμέλεια των φωτισμών της Μελίνας Μάσχα.

Διαβάστε Επίσης

Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Αττική

Πέμπτη 13/7 Βριλήσσια - θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη"
Παρασκευή 11/8 Νέα Μάκρη – Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης
Κυριακή 13/8 Σαλαμίνα – Ευριπίδειο θέατρο
Σάββατο 12/8 Πόρτο Ράφτη – κινηματοθέατρο "Άλεξ"
Παρασκευή 1/9 Πειραιάς – θέατρο Βεάκειο
Κυριακή 3/9 Παπάγου – Κηποθέατρο "Παπάγου"
Τρίτη 5/9 Πετρούπολη – θέατρο Πέτρας

Για εισιτήρια, επισκεφθείτε το viva.gr με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άντρες με τα όλα τους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber

"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.

"The philanthropist": Οι Dirty Granny Tales επιστρέφουν με τη νέα τους παράσταση

Το Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" υποδέχεται ξανά το μουσικοθεατρικό σχήμα που αφηγείται σκοτεινά παραμύθια χρησιμοποιώντας μουσική, χορό, κουκλοθέατρο και animation.

"Ηρακλής Μαινόμενος": Δαδακαρίδης, Γουλιώτη, Γάλλος πρωταγωνιστούν στην σπάνια παιζόμενη τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά

Το πιο σκοτεινό και πιο ανθρώπινο έργο του Ευριπίδη παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2024 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών και συντελεστών.

"801,5 μ.": Θέατρο ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Χάρης Πεχλιβανίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δηπεθε Ιωαννίνων, έρχεται για λίγες παραστάσεις από την Ήπειρο στην Αθήνα.