Άντρες με τα όλα τους

Άντρες με τα όλα τους

  • Διάρκεια: 120'
  • 3,5

Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.


Ερμηνεύουν: Αντ. Λουδάρος, Σ. Καλυβάτσης, Γ. Γαλίτης, Ησ. Ματιάμπα, Θ. Πατριαρχέας, Ντ. Νούρκα, Π. Χοροζίδου, Β. Κάβουρα, Β. Γουλιελμάκη, Ιζ. Φούλοπ, Άν.-Μ. Κόρνια. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη. Κοστ.: Π. Κοκκορού. Φωτ.: Μ. Μάσχα.

Αναλυτική κριτική

Υπάρχουν στιγμές που οι δυσκολίες μπορεί να σε οδηγήσουν είτε στην απελπισία είτε στην ανατροπή του κατεστημένου και τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων. Το δεύτερο συμβαίνει στη feelgood και γεμάτη ενέργεια κωμωδία "Άντρες με τα όλα τους". Διαβάστε ολόκληρη την κριτική