Τι συμβαίνει όταν όλα ανατρέπονται "Στον παράδεισο" του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη;

Στο θέατρο Arroyo ανεβαίνει το καινούργιο ατμοσφαιρικό έργο του γνωστού θεατρικού συγγραφέα που που μάς μεταφέρει σε μία φυλακή ειδυλλιακής ομορφιάς και υπό όρους ελευθερίας σε ένα ιδιόκτητο νησί, σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου και Γιώργου Παλούμπη.

Στον παράδεισο Γιάννης Πρίφτης©

"Στον παράδεισο" μάς μεταφέρει η νέα πρωτότυπη ιστορία του γνωστού θεατρικού συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Arroyo από 26/4. Η Μαρία Αιγινίτου σκηνοθετεί σε συνεργασία με τον Γιώργο Παλούμπη το έργο που μάς μεταφέρει σε μία πρότυπη σωφρονιστική μονάδα στο ιδιόκτητο νησί του μεγάλου Έξαρχου, όπου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή ομορφιά της φύσης ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα σε μία -υπό όρους- ελευθερία.

Στον παράδεισο
Γιάννης Πρίφτης©

Διαβάστε Επίσης

Όλα, όμως, θα ανατραπούν, όταν ο Γιάννης, παλιός τρόφιμος με βαριά αδικήματα στην πλάτη, θα κατηγορηθεί για ένα έγκλημα για το οποίο δεν ευθύνεται. Αν και ο ίδιος είχε αντιληφθεί πλήρως το κακό που στο παρελθόν προκάλεσε και προσπαθούσε να το ξεπληρώσει, το ατύχημα που θα συμβεί σε έναν από τους ακριβούς καλεσμένους του Έξαρχου, τους οποίους είχε αναλάβει να περιποιηθεί έχοντας πλέον την εμπιστοσύνη του, θα τα ανατρέψει όλα. Ο Γιάννης θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα την ενοχή του και ο δρόμος για την εξιλέωσή του θα είναι μακρύς...

Στον παράδεισο
Γιάννης Πρίφτης©

Η Μαρία Αιγινίτου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Θάνο Αλεξίου, Αντώνη Γιαννακό, Ασπασία Κράλλη, Δάφνη Λιανάκη και Αντώνη Τσιοτσιόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης υπογράφει τα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Μιχάλης Κάρλος τους φωτισμούς και ο Σωτήρης Καστάνης την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τον ηχητικό σχεδιασμό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Στον παράδεισο

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 90 '

Σε μια πρότυπη σωφρονιστική μονάδα σε ένα ιδιόκτητο νησί με φυσική ομορφιά, όπου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, επικρατούν πάθη, έριδες, συνωμοσίες και προδοσίες. Το πρόγραμμα λειτουργεί όπως αποδεικνύει η πλήρης μεταστροφή του Γιάννη, ενός παλιού τροφιμου με βαριά αδικήματα, ο οποίος μοιράζει συμπαράσταση και αγάπη στους γύρω του. Τα πράγματα αλλάζουν όταν καλείται να περιποιηθεί και να προσέχει κάποιους πολύ σημαντικούς καλεσμένους που επισκέπτονται το νησί. Ένα ατύχημα θα τον βάλει και πάλι στην καρέκλα του κατηγορουμένου.

Arroyo

Μ. Αλεξάνδρου 128

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τελευταία ευκαιρία για να δεις περισσότερες από 100 θεατρικές παραστάσεις πριν το Πάσχα

Μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη οι περισσότερες παραγωγές της φετινής σεζόν ετοιμάζονται να ρίξουν την αυλαία της χειμερινής σεζόν 2023-24. Εμείς τις χωρίσαμε σε κατηγορίες σε ένα πολυσυλλεκτικό οδηγό θεατρικών εξορμήσεων λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
26/04/2024

O Μάνος Καρατζογιάννης γράφει για την "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη

Δείτε νέες φωτογραφίες και διαβάστε το κείμενο του σκηνοθέτη και ηθοποιού Μάνου Καρατζογιάννη για την παράσταση του αναρχικού έργου μίας από τις πιο σημαντικές και δυναμικές γυναικείες μορφές της νεοελληνικής δραματουργίας.

Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.