Τι συμβαίνει όταν όλα ανατρέπονται "Στον παράδεισο" του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη;

Στο θέατρο Arroyo ανεβαίνει το καινούργιο ατμοσφαιρικό έργο του γνωστού θεατρικού συγγραφέα που που μάς μεταφέρει σε μία φυλακή ειδυλλιακής ομορφιάς και υπό όρους ελευθερίας σε ένα ιδιόκτητο νησί, σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου και Γιώργου Παλούμπη.

Στον παράδεισο Γιάννης Πρίφτης©

"Στον παράδεισο" μάς μεταφέρει η νέα πρωτότυπη ιστορία του γνωστού θεατρικού συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Arroyo από 26/4. Η Μαρία Αιγινίτου σκηνοθετεί σε συνεργασία με τον Γιώργο Παλούμπη το έργο που μάς μεταφέρει σε μία πρότυπη σωφρονιστική μονάδα στο ιδιόκτητο νησί του μεγάλου Έξαρχου, όπου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή ομορφιά της φύσης ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα σε μία -υπό όρους- ελευθερία.

Στον παράδεισο
Γιάννης Πρίφτης©

Διαβάστε Επίσης

Όλα, όμως, θα ανατραπούν, όταν ο Γιάννης, παλιός τρόφιμος με βαριά αδικήματα στην πλάτη, θα κατηγορηθεί για ένα έγκλημα για το οποίο δεν ευθύνεται. Αν και ο ίδιος είχε αντιληφθεί πλήρως το κακό που στο παρελθόν προκάλεσε και προσπαθούσε να το ξεπληρώσει, το ατύχημα που θα συμβεί σε έναν από τους ακριβούς καλεσμένους του Έξαρχου, τους οποίους είχε αναλάβει να περιποιηθεί έχοντας πλέον την εμπιστοσύνη του, θα τα ανατρέψει όλα. Ο Γιάννης θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα την ενοχή του και ο δρόμος για την εξιλέωσή του θα είναι μακρύς...

Στον παράδεισο
Γιάννης Πρίφτης©

Η Μαρία Αιγινίτου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Θάνο Αλεξίου, Αντώνη Γιαννακό, Ασπασία Κράλλη, Δάφνη Λιανάκη και Αντώνη Τσιοτσιόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης υπογράφει τα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Μιχάλης Κάρλος τους φωτισμούς και ο Σωτήρης Καστάνης την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τον ηχητικό σχεδιασμό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Στον παράδεισο

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 90 '

Σε μια πρότυπη σωφρονιστική μονάδα σε ένα ιδιόκτητο νησί με φυσική ομορφιά, όπου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, επικρατούν πάθη, έριδες, συνωμοσίες και προδοσίες. Το πρόγραμμα λειτουργεί όπως αποδεικνύει η πλήρης μεταστροφή του Γιάννη, ενός παλιού τροφιμου με βαριά αδικήματα, ο οποίος μοιράζει συμπαράσταση και αγάπη στους γύρω του. Τα πράγματα αλλάζουν όταν καλείται να περιποιηθεί και να προσέχει κάποιους πολύ σημαντικούς καλεσμένους που επισκέπτονται το νησί. Ένα ατύχημα θα τον βάλει και πάλι στην καρέκλα του κατηγορουμένου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Νένα Μεντή είναι η Κοντέσσα Βαλέραινα

Το "Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας" του Γρηγορίου Ξενόπουλου έρχεται τη σεζόν 2023-24 στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2023

Έξι θεατρικές επαναλήψεις κάνουν πρεμιέρα

Μάθετε ποιες παραστάσεις ανεβάζουν αυλαία ξανά τις προσεχείς μέρες, μετά την περσινή τους επιτυχία.

To "Σάμερταϊμ" της bijoux de kant είναι ένα "ποίημα" για την κλιματική αλλαγή

Το Σάμερταϊμ σε σκηνοθεσία του Άκη Δήμου έρχεται στο θέατρο Μπέλλος με την Καλλιρρόη Μυριαγκού και τον Γιάννη Τσουμαράκη να εγκλωβίζονται μέσα σ’ ένα αόρατο θερμοκήπιο.

"Ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης και το φάσμα των φατριών" ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του

Η παράσταση σε κείμενο Παντελή Μπουκάλα μάς μεταφέρει στην Ελλάδα του 1831 και επικεντρώνεται στον γνωστό ήρωα της Επανάστασης και την οικογένειά του, η οποία ενεπλάκη στη δολοφονία Καποδίστρια.

Η "Βρωμιά" του Robert Schneider ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Πλύφα

Ένα συγκλονιστικό έργο για τον "ξένο" ανάμεσα μας, την μοναξιά, την ελπίδα και τα όνειρα που ξεπερνούν τα σύνορα, έρχεται να μας διηγηθεί την ιστορία του Σαντ σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.

Ηρθε η ώρα για το νέο stand up του Γιώργου Καραμανλή

Ο Γιώργος Καραμανλής παρουσιάζει τον πρώτο του μονόλογο, στην ιστορικότερη παράσταση της δεκαετίας, για εκείνον.

Ο μονόλογος "Την Τρίτη στο σούπερ-μάρκετ" του Εμμανουέλ Νταρλέ επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Ο βραβευμένος μονόλογος μιας τρανς, της Μαρί-Πιερ, αφορά την αποδοχή της διαφορετικότητας και επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με την σκηνοθετική επιμέλεια και ερμηνεία του Φαίδων Καστρή.