Οι "The Young Quill" κάνουν ακρόαση στο Θέατρο Μπέλλος

Μετά την επιτυχημένη επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου “Μπέλλος” στην Πλάκα, η θεατρική ομάδα με επικεφαλή την Αικατερίνη Παπαγεωργίου ανακοινώνει ακρόαση για τη νέα της παιδική παράσταση που θα δούμε το καλοκαίρι του 2023 και τον επόμενο χειμώνα.

The Young Quill

Η θεατρική ομάδα "The Young Quill”, που φέτος άνοιξε ξανά το ιστορικό θέατρο "Μπέλλος" στην Πλάκα, συνεχίζει ακάθεκτη ανακοινώνοντας ακρόαση για τη νέα θεατρική παράσταση για παιδιά που ετοιμάζει σε περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023 αλλά και την ερχόμενη χειμερινή σεζόν στο Θέατρο Μπέλλος. Η ομάδα, μεγαλύτερη αξία της οποίας είναι η συλλογικότητα και η συν-δημιουργία, καλεί γυναίκες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών με ικανότητα στην κίνηση και στο τραγούδι για τη νέα της παράσταση. Οι πρόβες θα ξεκινησουν τον Μάιο 2023. 

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα στο theyoungquill@gmail.com έως και την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, αναγράφοντας στο θέμα "ΑΚΡΟΑΣΗ" και το ονοματεπώνυμό τους. Όσες επιλεγούν θα προσκληθούν σε ακρόαση την Τετάρτη 19 ή την Πέμπτη 20 Απριλίου, ενώ θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 17/4/2023 για την πιθανή  συμμετοχή τους. Όσες επιλεγούν θα λάβουν σχετική ενημέρωση για τη μέρα και την ώρα της ακρόασης. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως μας έλεγε σε συνέντευξή της στο "α” πριν μερικούς μήνες η ψυχή των "The Young Quill” και του Θεάτρου "Μπέλλος”, Αικατερίνη Παπαγεωργίου: "Πήρα την απόφαση να ανακαινίσω το Θέατρο "Μπέλλος” με σκοπό η ομάδα "The Young Quill” να δημιουργήσει ένα τοπόσημο για θεατρικές ομάδες στην Αθήνα. Προσπαθούμε το θέατρο να συσπειρώσει και να στηρίξει ομάδες καλλιτεχνών που συνειδητά έχουν αποφασίσει να συν-δημιουργούν και να εξελίσσονται ως σύνολα, παράλληλα με την ατομική πορεία που διανύει ο καθένας. Είναι ρίσκο αλλά έχει και χαρά το εγχείρημα της επαναλειτουργίας του θεάτρου Μπέλλος. Λέγαμε συνέχεια ότι αν δεν πάρουμε τώρα, όντας νέοι και ξεκούραστοι, αυτό το ρίσκο, δύσκολα θα το παίρναμε αργότερα. Επιπλέον, η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Γιώργος Μπέλλος ήταν κάτι για το οποίο ήμασταν και είμαστε ευγνώμονες. Αν δεν αξιοποιούσαμε την ευκαιρία που μας προσφέρθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία, σίγουρα κάποια στιγμή θα το μετανιώναμε”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Θέατρο «Μπέλλος»

Κέκροπος 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Κάτι διαφορετικό 2": Δείτε εικόνες από την ξέφρενη γιορτή των C for Circus στο "Καρέζη"

Ρίξτε μια ματιά στη νέα δουλειά της ομάδας που γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα με αυτό το αυτοσχέδιο σατιρικό βαριετέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/05/2024

Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Ο παππούς έχει πίεση" ετοιμάζεται για καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο"

Η πιο πετυχημένη κωμωδία της γνωστής δημιουργού έρχεται στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" με έναν δυνατό θίασο.

"Πόθεν έσχες": Ρίχνουμε νέα μάτια στο καινούργιο έργο των 4Frontal

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη σκηνή του θεάτρου Βεάκη, στην οποία παίζεται η παράσταση που έχει ως πρωταγωνιστή έναν κλασικό Νεοέλληνα της "πράσινης" εποχής των '80s.

"Όρνιθες" ανεβάζει ο Άρης Μπινιάρης στην Επίδαυρο με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου

Ως Πεισθέτερο και Ευελπίδη θα δούμε αντίστοιχα τους δύο ερμηνευτές στο έργο του Αριστοφάνη που σηματοδοτεί την πρώτη ενασχόληση του σκηνοθέτη με την αρχαία κωμωδία.

"Δραματουργία τώρα!": Το Θέατρο Τέχνης αφιερώνει μια βραδιά στη σύγχρονη θεατρική γραφή

Καυτά θέματα της σύγχρονης ζωής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η κλιματική κρίση και οι queer και φεμινιστικοί προβληματισμοί, αποτελούν τα εναύσματα για τα έργα των νέων δραματουργών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Υπόγειο της Πεσμαζόγλου (είσοδος ελεύθερη).

Updated | Το 14ο "Off-off Athens" μάς αποκαλύπτει το πρόγραμμά του και μας παροτρύνει να κοιτάξουμε ψηλά

"Κοιτάμε ψηλά" είναι το μότο του φετινού φεστιβάλ του Επί Κολωνώ που αφιερώνεται στη νεανική θεατρική δημιουργικότητα. Ανακαλύψτε τις 29 ομάδες που συμμετέχουν και τις παραστάσεις τους.

Η Πηνελόπη Φλουρή γοητεύεται από καλλιτέχνες που κρατήθηκαν στη ζωή από την τέχνη τους

Η ηθοποιός, σκηνοθέτρια και ιδρύτρια τη ομάδας Abnormal φέρνει στο H.ug το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα και μας μιλά για την κατάβασή της στον εμμονικό κόσμο του παιδιού Φραντς.