Τέσσερα θεατρικά μυστήρια για να λύσεις

Αν αγαπάς το σασπένς τέσσερις θεατρικές παραστάσεις σε βάζουν στο πνεύμα του θρίλερ και του αστυνομικού μυστηρίου.

Η παγίδα

"Η παγίδα"

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Έφη Μουρίκη, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Τάκης Παπαματθαίου πρωταγωνιστούν στο αριστοτεχνικό αστυνομικό μυστήριο του Ρομπέρ Τομά "Η παγίδα" για δεύτερη χρονιά με την υπογραφή του Πέτρου Ζούλια. Θεωρείται σταθμός αφού καθιέρωσε ένα νέο είδος, αυτό του κωμικού θρίλερ. Σύμφωνα με την υπόθεση ένας άνδρας δηλώνει την εξαφάνιση της συζύγου του. Όταν εκείνη επιστρέφει αρνείται την ταυτότητά της. (Ζίνα)

Ποντικοπαγίδα
Πάτροκλος Σκαφίδας©

"Ποντικοπαγίδα"

Η Κίρκη Καραλή τοποθετεί το εμβληματικό έργο της Αγκάθα Κρίστι σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο της ελληνικής επαρχίας των 90's με πρωταγωνιστές οκτώ ήρωες οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες, επικίνδυνα ψέματα αλλά κι με έναν δολοφόνο ανάμεσά τους. Μάριος Αθανασίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ράνια Οικονομίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χάρης Τζωρτζάκης και Σάννυ Χατζηαργύρη πρωταγωνιστούν στη διασκευή του έργου. (Νέος Ακάδημος) 

Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου

"Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου"

Η Κάτια Δανδουλάκη συμπρωταγωνιστεί στο ομώνυμο θέατρο με τους Κοραλία Καράντη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνο Σταθακόπουλο και Γιώργο Γεροντιδάκη στη διασκευή του αριστουργηματικού "Διπλού παιχνιδιού" του Ρομπέρ Τομά από το σκηνοθετικό ντουέτο Θανάσης Παπαθανασίου - Μιχάλης Ρέππας. Στο έργο μια ζάπλουτη κληρονόμος ανακαλύπτει στη βίλα όπου μένει με τον σύζυγό της ίχνη μιας άγνωστης παρουσίας.

Παιχνιδοποιός
Πάτροκλος Σκαφίδας©

"Παιχνιδοποιός"

Ο Αλέξανδρος Κοέν παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ του Γκάρντνερ ΜακΚέι με τους Ραφίκα Σαουίς και Γιώργη Παρταλίδη. Μια αστυνομική νευροψυχολόγος επιστρέφει σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση με την οποία έχει γίνει εμμονική για έναν άνδρα που επιτίθεται στις γυναίκες μιας πόλης, τις οδηγεί στο κρεβάτι του και τις ακινητοποιεί με λοβοτομή, μετατρέποντάς τις σε μαριονέτες. (Μικρό Γκλόρια)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Η παγίδα

  • Θρίλερ
  • Διάρκεια: 105 '

Μια γυναίκα χάνεται στις Άλπεις, όταν όμως επιστρέφει, ο άντρας της είναι ο μόνος που δεν την αναγνωρίζει, στη διάσημη ανατομία ενός ψυχολογικού εγκλήματος.

Ποντικοπαγίδα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 100 '

Το αστυνομικό μυστήριο που θέλει οκτώ ήρωες εγκλωβισμένους σε ένα δολοφονικό παιχνίδι, μεταφέρεται στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας.

Παιχνιδοποιός

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 65 '

Στο διάσημο ψυχολογικό θρίλερ μια αστυνομική νευροψυχολόγος έχει εμμονή με μια ανεξιχνίαστη υπόθεση ενός κατά συρροήν δολοφόνου που μετατρέπει τα θύματά του σε άβουλες μαριονέτες.

Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 120 '

Διασκευή του νουάρ μυστηρίου «Το διπλό παιχνίδι» του Ρομπέρ Τομά. Η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πολ και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Τα χρέη του Πολ στα χαρτιά και η πίεση που ασκεί στη Φρανσουάζ για την αποπληρωμή τους κορυφώνουν ακραία την ένταση και την τριβή στην σχέση του ζευγαριού. Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας – θόρυβοι μιας παρουσίας που ούτε ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να εξηγήσει. Η ξαφνική επίσκεψη της Βαρόνης Σαρντονί και αυτά που έχει να πει, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.

«Κάτια Δανδουλάκη»

Αγ. Μελετίου 61Α

Ζίνα

Λεωφ. Αλεξάνδρας 74

Μικρό Γκλόρια

Ιπποκράτους 7

Νέος Ακάδημος

Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.