Το Las Vegas Magic Festival επιστρέφει στο Christmas Theater

Μάγοι και Illusionists από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

Las Vegas Magic Festival 4

Πέντε από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας - Lucca & Anca (Αυστρία), Ramo & Alegria (Ισπανία), Takamitsu Uchida (Ιαπωνία), Andre Blake (Γερμανία), Jorgos - έρχονται στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα. 
Από τα τέλη του 19ου αιώνα η τέχνη της μαγείας ως είδος διασκέδασης έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ο Χουντίνι και άλλοι διάσημοι μάγοι της εποχής έβαλαν τις βάσεις για να δημιουργηθεί το είδος διασκέδασης που λέγεται Magic show. Ήταν τόσο δημοφιλές που κατάφερε αμέσως να εισχωρήσει στο μαγικό κόσμο του θεάματος, στο Broadway αλλά και στο Las Vegas.   

Las Vegas Magic Festival 4

Το Magic Show διατήρησε τη δημοτικότητά του και στην εποχή της τηλεόρασης, με μάγους όπως ο David Copperfield και ο David Blaine που κατάφεραν να εκσυγχρονίσουν τη μορφή της τέχνης. Όλα αυτά τα χρόνια το Las Vegas  συνεχίζει να προσελκύει τους καλύτερους μάγους από όλο τον κόσμο. Εδώ και τρία χρόνια το Christmas Theater υποδέχεται το Las Vegas Magic Festival, ένα show που παρουσιάζει κάθε χρόνο διάσημους βραβευμένους μάγους, με εντυπωσιακές παραστάσεις που γίνονται sold out.

Las Vegas Magic Festival 4

Μάγοι και Illusionists από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.