Το "Phantom of the opera" επιστρέφει στην Ελλάδα

Το διάσημο “Φάντασμα της όπερας” του Άντριου Λόιντ Βέμπερ επιστρέφει στην Ελλάδα με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του Γουέστ Εντ του Λονδίνου, στην παράσταση-φαινόμενο που έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως 140.000.000 θεατές.

Phantom of the opera Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Τον Φεβρουάριο επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Christmas Theater το "Phantom of the opera” του Άντριου Λόιντ Βέμπερ στην παράσταση-φαινόμενο του Γουέστ Εντ του Λονδίνου, που έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως μέχρι σήμερα 140.000.000 θεατές. Πριν από τρία περίπου χρόνια το μιούζικαλ - υπερπαραγωγή μας συνεπήρε με τη ζωντανή εκτέλεση της θρυλικής μουσικής του Βέμπερ, τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, τον καταιγιστικό ρυθμό της πλοκής που βασίστηκε στο λογοτεχνικό έργο του Γκαστόν Λερού και βέβαια με τις συγκλονιστικές φωνητικές ικανότητες των Μπεν Φόστερ και Έιμι Μάνφορντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του φαντάσματος και της Κριστίν, αντίστοιχα.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Διαβάστε Επίσης

Από τις 8 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023 και για 21 παραστάσεις θα έχουμε την ευκαιρία να (ξανα)δούμε το έργο με τα κλασικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το μυστήριο και την τρυφερή ιστορία αγάπης, που μετά την Αθήνα θα ανέβει και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το "Φάντασμα" είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Παρουσιάζεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.