O «Σκύλος» της Αναστασίας Δούκα

Από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών της γενιάς της και νικήτρια του βραβείου ΔΕΣΤΕ το 2011, η Αναστασία Δούκα παρουσιάζει μετά από καιρό ατομική έκθεση στην Αθήνα.

O «Σκύλος» της Αναστασίας Δούκα

Από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών της γενιάς της και νικήτρια του βραβείου ΔΕΣΤΕ το 2011, η Αναστασία Δούκα παρουσιάζει μετά από καιρό ατομική έκθεση στην Αθήνα.

O «Σκύλος» της Αναστασίας Δούκα - εικόνα 1

Η έκθεση με τίτλο «Σκύλος - I think of them driving» φιλοξενείται από τις 20 ως τις 30 Ιουνίου σε έναν μη εκθεσιακό χώρο στην Πλάκα (Αφροδίτης 9, 1ος όροφος) και περιλαμβάνει μια νέα σειρά γλυπτών και αντικειμένων, ενώ προτείνεται ως ιδανική ώρα επίσκεψης, το σούρουπο.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, ο Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου θα προβάλλει σειρά ταινιών Σούπερ 8, με τίτλο «Δεν Ξέρω». ‘Ωρα έναρξης: 8μμ.

Σάββατο 20 Ιουνίου, 6μμ. – 10μμ. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 6μμ. – 10μμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η Βένια Δημητρακοπούλου "σμιλεύει τον έρωτα" στην γκαλερί Κουρντ

Από τα ηχητικά έργα και το βίντεο με την άυλη υπόσταση, μέχρι τις σχεδιασμένες με σινική μελάνη δίνες, τις γραμμές, τις λέξεις, τα χειρόγραφα κείμενα και τις γλυπτικές μορφές σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα, περικλείουν χνάρια μιας αυτοενδοσκόπησης και αναπόλησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

"Colors & Minds": Το βιωματικό εικαστικό πρόγραμμα του ΕΜΣΤ γίνεται έκθεση

Το πρόγραμμα αξιοποίησε την τέχνη ως δίαυλο επικοινωνίας, για την κατανόηση και την αποδοχή του κόσμου γύρω μας, με στόχο τη δημιουργία μιας κοινωνίας πιο φιλικής για όλους.

"Τα παιχνίδια του ΤΗΛΕΜάΧΟΥ": Ο κόσμος της Ιλιάδας και της Οδύσσειας σε μια πρωτογενή σύλληψη

Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η νέα έκθεση ζωγραφικής του Στέφανου Ζαννή.

Ο Όμαρ Ζαφάρ κάνει "Ζωγραφική πέρα από τη Ζωγραφική"

Ο καλλιτέχνης προσκαλεί τον θεατή να ενωθεί με τα έργα για να γιορτάσει τη μεταμορφωτική δύναμη της τέχνης, να εμπνεύσει, να προκαλέσει και να σφυρηλατήσει συνδέσμους που αντηχούν μεταξύ των πολιτισμών και των γενεών.

Επιστημονικές συναντήσεις στο ΕΑΜ για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Στα διηγήματα του Θεοδόση Μίχου πρωτεύουσα της πόλης είναι ένα μπαρ

Η συλλογή διηγημάτων "Ένα για το δρόμο" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι το τρίτο βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου Θεοδόση Μίχου.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Δείτε τι ετοιμάζουν τα μουσεία της πόλης

Τα μουσεία ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους με ελεύθερη είσοδο στις 18/5, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.