Κούβελος

Περιποιημένη ταβέρνα που σερβίρει οικείο, νόστιμο φαγητό, κρατώντας τις κλασικές σπεσιαλιτέ της -εκείνο το ροζμπίφ με το χοντρό μακαρόνι έχει γράψει ιστορία- και προσθέτοντας καινούργιες γεύσεις. Ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, τόσο μέσα, όσο και στη στρωμένη με χαλικάκι αυλή με τα δέντρα και τα γιασεμιά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/04/2023

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!

Έξι spots για κάθε όρεξη στο Κουκάκι

Η άνθηση του Κουκακίου δεν περιορίζεται στα cafes και τα bars, περνάει και από το τραπέζι, με εστιατόρια ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ορέξεις.

Πάσχα στην Αθήνα | Νόστιμα σενάρια για όλα τα γούστα

Αρνιά, κοκορέτσια και ανοιξιάτικες μυρωδιές με την πρωτεύουσα και τα πέριξ να κινούνται στην τροχιά της σούβλας –καμιά φορά και του φούρνου.

Μαγειρίτσα: 18 αχνιστά ραντεβού με την παράδοση

Θα ψιλοκόψουν τις συκωταριές, τα λαχανικά και τα χορταρικά τους, θα χτυπήσουν αβγολέμονο και θα σας περιμένουν. Και δίπλα στη θεσμική αναστάσιμη σούπα-βάλσαμο θα βάλουν ο καθένας τα δικά του.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

13 νόστιμες προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Πολλές κουζίνες της πόλης θα τηρήσουν τις παραδόσεις σφυρίζοντας, καθεμία με το δικό της στιλ, την έναρξη της Σαρακοστής. Αφού πετάξετε το χαρταετό σας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μια στάση…