Στροφή

Ιστορικός χώρος στη σκιά της Ακρόπολης, με ιστορία που κρατάει από το 1975 κι ελληνικό και ξένο κοινό. Ποικιλία σε παραδοσιακά μαγειρευτά και πιάτα της ώρας σερβίρονται στον πρώτο όροφο και στην ταράτσα – η θέα είναι το μεγάλο του ατού.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Σε ποιες ταράτσες θα δειπνήσεις με θέα την Ακρόπολη;

Βάζουμε σπέσιαλ γυαλιά για να ρεμβάσουμε τη διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι! Εστιατόρια με bella vista – ό,τι πρέπει για γευστικό χάζι– και προτάσεις για κάθε διάθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
20/08/2018

5 κουζίνες στο ρυθμό της κατσαρόλας

Όταν η νοσταλγία μάς στρέφει στο φαγητό της μαμάς. Όταν οι κουρασμένες ψυχές ψάχνουν παρηγοριά. Τότε η αχνιστή κατσαρόλα, άντε και η γάστρα και ο φούρνος, λειτουργούν ψυχοθεραπευτικά.

Οι πιο νόστιμες ταράτσες της πόλης

Άμα τη επιστροφή από τις διακοπές, μια ενατένιση της Αθήνας από ψηλά είναι ό,τι πρέπει για να πέσουμε στα μαλακά. Καιρός, λοιπόν, να ανεβούμε επίπεδο στρώνοντας τραπέζι στις πιο γευστικές αθηναϊκές ταράτσες.

Στροφή

Σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη, με πολυπληθές τουριστικό κοινό αλλά και καλή ελληνική κουζίνα. Θέα που αξίζει τη μετακίνηση.

Η 25η Μαρτίου ανεμίζει μπακαλιάρους

Ανήμερα της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο «φτωχογιάννης» μπακαλιάρος θα έρθει αγκαζέ με τη γνωστή σκορδαλιά ή πλακί, αλλά και σε… ριζότο και σε μπέργκερ.