Ο γνωστός σεφ ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας του «Εden Beach Restaurant» στην Ανάβυσσο.
Τι θα λέγατε για παράλια ταραμοσαλάτα με τσιπς γαρίδας, σολομό τεριγιάκι, κοτόπουλο σουβλάκι σε κυπριακή πίτα ή μια μπριζόλα με σάλτσα από ελιές, κάππαρη και φασκόμηλο; Το μενού του «Eden Beach Restaurant» στο «Εden Beach Resort» στην Ανάβυσσο, ακριβώς πάνω στην παραλία, το έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Πέσκιας. Μεσογειακή, με ανάλαφρες νότες εξωτισμού, η κουζίνα του εστιατορίου είναι μοντέρνα και προσιτή, στο κλίμα του χαλαρωτικού beach life(style). Ακούγεται ιδανική για ένα καλοκαιρινό ρεστοράν σε ένα σημείο που θυμίζει νησί, περισσότερα όμως θα σας πούμε μετά την πρώτη βουτιά/μπουκιά –σ’ αυτό το σημείο πάνε αγκαζέ.
47ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 2291060031.