O Χριστόφορος Πέσκιας κατεβαίνει στην παραλία

Ο γνωστός σεφ ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας του «Εden Beach Restaurant» στην Ανάβυσσο.

O Χριστόφορος Πέσκιας κατεβαίνει στην παραλία

Ο γνωστός σεφ ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας του «Εden Beach Restaurant» στην Ανάβυσσο.

O Χριστόφορος Πέσκιας κατεβαίνει στην παραλία - εικόνα 1

Τι θα λέγατε για παράλια ταραμοσαλάτα με τσιπς γαρίδας, σολομό τεριγιάκι, κοτόπουλο σουβλάκι σε κυπριακή πίτα ή μια μπριζόλα με σάλτσα από ελιές, κάππαρη και φασκόμηλο; Το μενού του «Eden Beach Restaurant» στο «Εden Beach Resort» στην Ανάβυσσο, ακριβώς πάνω στην παραλία, το έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Πέσκιας. Μεσογειακή, με ανάλαφρες νότες εξωτισμού, η κουζίνα του εστιατορίου είναι μοντέρνα και προσιτή, στο κλίμα του χαλαρωτικού beach life(style). Ακούγεται ιδανική για ένα καλοκαιρινό ρεστοράν σε ένα σημείο που θυμίζει νησί, περισσότερα όμως θα σας πούμε μετά την πρώτη βουτιά/μπουκιά –σ’ αυτό το σημείο πάνε αγκαζέ.

47ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 2291060031.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.