Η πρώτη οινογευσιγνωσία του 2015 στο εστιατόριο του Κεραμεικού, την Τετάρτη 28/1, φιλοξενεί τα κρασιά του Κτήματος Λαντίδη. Στο ειδικό μενού που έχει διαμορφωθεί ειδικά για την βραδιά, τρία κρασιά του οινοποιείου συνοδεύονται από τέσσερα πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χαρακτήρα με την υπογραφή του σεφ του «Safka» Samu Koskinen. Το μενού κοστίζει € 33 το άτομο και περιλαμβάνει:
- Σαλάτα με αχλάδια μαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί, κοτόπουλο, τσιπς από παστινάκι και βινεγκρέτ με πέστο
5 Αισθήσεις, Μοσχάτο-Μοσχοφίλερο 2013
- Σούπα κολοκύθα με κρουτόν από χωριάτικο ψωμί, κολοκυθόσπορο και μυρωδικά
Μικρή Κιβωτός, Μαλαγουζιά - Ασύρτικο 2014
- Χοιρινό φιλέτο με sticks πατάτας, ratatouille λαχανικών και σάλτσα από κόκκινα βατόμουρα και κρασί πόρτο
- Μικρή Κιβωτός, Ξινόμαυρο -Αγιωργίτικο 2013
Χειμωνιάτικη μηλόπιτα με φύλλο, παγωτό γιαούρτι και σάλτσα καραμέλα