Μια βραδιά με το Κτήμα Λαντίδη στο «Safka»

Η πρώτη οινογευσιγνωσία του 2015 στο εστιατόριο του Κεραμεικού, την Τετάρτη 28/1, φιλοξενεί τα κρασιά του οινοποιείου της Νεμέας.

Μια βραδιά με το Κτήμα Λαντίδη στο «Safka»

Η πρώτη οινογευσιγνωσία του 2015 στο εστιατόριο του Κεραμεικού, την Τετάρτη 28/1, φιλοξενεί τα κρασιά του Κτήματος Λαντίδη. Στο ειδικό μενού που έχει διαμορφωθεί ειδικά για την βραδιά, τρία κρασιά του οινοποιείου συνοδεύονται από τέσσερα πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χαρακτήρα με την υπογραφή του σεφ του «Safka» Samu Koskinen. Το μενού κοστίζει € 33 το άτομο και περιλαμβάνει:

- Σαλάτα με αχλάδια μαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί, κοτόπουλο, τσιπς από παστινάκι και βινεγκρέτ με πέστο
5 Αισθήσεις, Μοσχάτο-Μοσχοφίλερο 2013

- Σούπα κολοκύθα με κρουτόν από χωριάτικο ψωμί, κολοκυθόσπορο και μυρωδικά
Μικρή Κιβωτός, Μαλαγουζιά - Ασύρτικο 2014

- Χοιρινό φιλέτο με sticks πατάτας, ratatouille λαχανικών και σάλτσα από κόκκινα βατόμουρα και κρασί πόρτο
- Μικρή Κιβωτός, Ξινόμαυρο -Αγιωργίτικο 2013

Χειμωνιάτικη μηλόπιτα με φύλλο, παγωτό γιαούρτι και σάλτσα καραμέλα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.