Take a… «Sip»

Δημιούργημα της Ευγενίας Πίτσιου και του Ηλία Κίτου, το wine bar «Sip» («γουλιά» αγγλιστί) έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγες ημέρες στην Κηφισιά.

Take a… «Sip»

Δημιούργημα της Ευγενίας Πίτσιου και του Ηλία Κίτου, το «Sip» («γουλιά» αγγλιστί) έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγες ημέρες στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά. Ο χώρος παντρεύει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία παίζοντας με ξύλο, μέταλλο και δέρμα και κρατώντας τις γραμμές του λιτές, το κόκκινο τζάκι του περιμένει να χειμωνιάσει και η λίστα αριθμεί 130 ετικέτες από τον ελληνικό –με έμφαση σε γηγενείς ποικιλίες– αλλά και τον ξένο αμπελώνα. Στα συνοδευτικά πιατάκια του καινούργιου αυτού wine bar, που ήδη έχει στα άμεσα πλάνα του οινικές βραδιές αφιερωμένες σε παραγωγούς ή δυσεύρετα κρασιά, θα συναντήσετε καρπάτσιο, λουκουμάδες γαρίδας με σος ταρτάρ, χοιρινά πανσετάκια με κρέμα κολοκύθας, μανιτάρια με κρασί, πετιμέζι και θυμάρι κ.ά. Περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.