Δημιούργημα της Ευγενίας Πίτσιου και του Ηλία Κίτου, το «Sip» («γουλιά» αγγλιστί) έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγες ημέρες στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά. Ο χώρος παντρεύει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία παίζοντας με ξύλο, μέταλλο και δέρμα και κρατώντας τις γραμμές του λιτές, το κόκκινο τζάκι του περιμένει να χειμωνιάσει και η λίστα αριθμεί 130 ετικέτες από τον ελληνικό –με έμφαση σε γηγενείς ποικιλίες– αλλά και τον ξένο αμπελώνα. Στα συνοδευτικά πιατάκια του καινούργιου αυτού wine bar, που ήδη έχει στα άμεσα πλάνα του οινικές βραδιές αφιερωμένες σε παραγωγούς ή δυσεύρετα κρασιά, θα συναντήσετε καρπάτσιο, λουκουμάδες γαρίδας με σος ταρτάρ, χοιρινά πανσετάκια με κρέμα κολοκύθας, μανιτάρια με κρασί, πετιμέζι και θυμάρι κ.ά. Περισσότερα σύντομα.
Take a… «Sip»
Δημιούργημα της Ευγενίας Πίτσιου και του Ηλία Κίτου, το wine bar «Sip» («γουλιά» αγγλιστί) έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγες ημέρες στην Κηφισιά.