Το 'Chalet' της νέας εποχής

Το δημοφιλές σποτ των Βορείων Προαστίων ανανεώνεται, φορά τα καλά του και μας υποδέχεται για καινούριες εμπειρίες.

Το 'Chalet' της νέας εποχής

Το εμβληματικό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια άλλαξε, έβαλε τα καλά του και σε υποδέχεται για τη νέα χρονιά. Ανακαινίστηκε ακολουθώντας ένα ζεστό, με βάση το ξύλο, luxury design με γραμμικά pattern να κυριαρχούν στο χώρο.

Το 'Chalet', πάντα πολυμορφικό, σε περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί, με επαγγελματική επάρκεια, κάθε προσωπική και επαγγελματική εκδήλωση.

Το 'Chalet' της νέας εποχής 1

Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας  επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική 'casual fine dining' πρόταση. Καρπάτσιο ή ταρτάρ μοσχαριού, το κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας, χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας ή  Strip loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών είναι μόνο μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς προτάσεις της κάρτας του φαγητού.

Το 'Chalet' της νέας εποχής 5

Το 'Chalet' της νέας εποχής 2

Το 'Chalet' της νέας εποχής 8

Στo 'Chalet' όμως θα πας και για brunch, light dinner, ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature ποτό στην μπάρα του. Οι ζωντανές βραδιές, τις Παρασκευές και τα Σάββατα και τα DJ parties τις Κυριακές δε, έχουν ήδη γίνει talk of the town. Σε όλα τα παραπάνω προσθέτεις την  φιλική και ταυτόχρονα έμπειρη ομάδα, που σε περιμένει και φέτος για να κάνει την κάθε μέρα σου ξεχωριστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.