"Figo Pasta Bar": Γιορτές αλά ιταλικά

Mε ανεβασμένη διάθεση απόλυτα συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής, το κομψό στέκι του Κολωνακίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα αλά ιταλικά.

Figo Pasta bar

Εξάλλου, στο "Figo Pasta Bar" γνωρίζουν καλά πώς να αξιοποιήσουν τη γαστρονομική πεμπτουσία της "Μπότας" προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το μενού την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μία πλούσια πράσινη σαλάτα, συνεχίζεται με την κρεμώδη βελουτέ μανιταριών με μασκαρπόνε αρωματισμένη με τρούφα, καρπάτσιο μοσχάρι και σιγομαγειρεμένη πάπια poullet σε πόρτο με παπαρδέλες και λήγει με μια απολαυστική πάβλοβα με κρέμα λεμονιού. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σερβιριστούν πέντε πιάτα: μεσκλάν λαχανικών με beef tataki, βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας, αρωματικό ριζότο παντζάρι με κρέμα τυριού και καρύδια, ένα μελωμένο οσομπουκο με λαχανικά και πουρέ παρμεζάνας και cheesake με βύσσινο για επιδόρπιο. Signature κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά θα σας βάλουν σε πειρασμό να παραμείνετε για ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Figo Pasta-Bar

Ομήρου 13, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.