Στο "Lostacos": στο Κουκάκι γίνεται των tacos

Μια πολύχρωμη taqueria βρήκε τη θέση της στη δημοφιλή γειτονιά.

lostacos2

Το πολύχρωμο "Lostacos" άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο Κουκάκι δίνοντας συνέχεια στο όλο και πιο δυνατό μεξικάνικο αεράκι που φυσά στην Αθήνα. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, τα tacos -είτε με μαλακή είτε με τραγανή ζύμη- έχουν την τιμητική τους και προτείνονται σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες γεμίσεις: παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου με mayo chipotle και pico de gallo, χοιρινό με λαχανικά σοτέ και chutney πικάντικης πιπεριάς, μοσχαρίσιος κιμάς με σος cheddar, λαχανικά και μαύρα μεξικάνικα φασόλια, μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με λαχανικά, τυρί monterey jack, και sour cream. Ορισμένες από αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε και με ζύμη burrito ή quesadillas (φωτό), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν κι άλλα mex εδέσματα, δροσερές σαλάτες αλλά και veggie πιάτα. Θα τα δοκιμάσετε στους ψηλούς πάγκους και σε κάποια τραπέζια που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο, μαζί με τραγανά churros και κέικ tres leches για γλυκό επίλογο.

Περισσότερες πληροφορίες

Lostacos

Ορλώφ 1, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.