Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

mamatierra

Είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά εστιατόρια το "Mama Tierra" του κέντρου, που εδώ και λίγες ημέρες απέκτησε αδερφάκι στην περιοχή της Ακρόπολης. Εδώ την τιμητική του έχει το vegan street food και ο μικρός κατάλογος που δημιούργησε ο σεφ Polash Alam έχει ενδιαφέρουσες ιδέες που προσφέρονται στο χέρι ή στα λίγα stools του μαγαζιού: σουβλάκι με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους είτε ελληνικό με χειροποίητο τζατζίκι είτε ινδικό με δροσερή σος γιαουρτιού raita, hot dog με λουκάνικο beyond meat, φαλάφελ αλλά και τριών ειδών burgers, που όλα σερβίρονται για όποιον το επιθυμεί και σε μερίδα με φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σπιτική μαγιονέζα. Οι πατάτες και το τζατζίκι φιγουράρουν επίσης ανάμεσα στα ορεκτικά, μαζί με ένα ιδιαίτερο χούμους με γλυκοπατάτα, ενώ για γλυκό υπάρχει fudge σοκολάτας me βιολογικό αλεύρι καρύδας, λιναρόσπορο και κρέμα καραμέλας

Περισσότερες πληροφορίες

Mama Tierra Acropolis

Χατζηχρήστου 29, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.